Nedeľa 19. 05. 2024 05:27:50 | Meniny má Gertrúda

Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie zažije lásku na vlastnej koži?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|6. máj 2024|20:15:47

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na máj: Čo čaká jednotlivé znamenia v milostnej oblasti?
Čítajte viac >

Baran

Tento týždeň sa pre Barana nezačne najlepšie. Bude sa cítiť vyčerpane hneď od začiatku, no to nie je dôvod na to, aby sa vzdával. Keď si splní povinnosti v práci, môže sa venovať jeho koníčkom a to ho dobije energiou.

Býk

Naopak, Býk bude mať veľmi dobrý týždeň. Počas nasledujúcich dní dostane veľa nápadov a inšpirácií na to, čo môže urobiť pre to, aby bol jeho život lepší. Ocenia ho dokonca aj nadriadení, vďaka čomu si finančne polepší.

Blíženci

Bohužiaľ, človeku v znamení Blížencov sa začne týždeň pochmúrne. Blízka osoba mu povie zlú správu a odvtedy sa nebude vedieť na nič sústrediť. Napriek tomu v sebe nájde vnútornú silu a všetky prekážky do konca týždňa zvládne.

Rak

Rakovi môže jeho plány prekaziť nečakaná návšteva, ktorá nedopadne najlepšie. Mal by si však zachovať chladnú hlavu a neriešiť veci za horúca, inak by to dopadlo ešte horšie. Dobre urobí, ak nebude miešať súkromie a prácu dokopy.

Lev

Lev by sa mal tento týždeň sústrediť hlavne na seba a vzťah. Keď si dá záležať na úprimnosti a nebude sa hrať na nikoho iného, všetko sa mu podarí a nič nepokazí. Vďaka tomu môže spoznať lásku svojho života.

Panna

Panna bude mať taktiež úspešný týždeň. Tento človek nasledujúce dni všetkých očarí a získa si nové kontakty. Hviezdy budú naklonené na jeho strane, preto by bolo vhodné, aby práve teraz pracoval na svojich snoch.

elegant-girl-spring-park.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Človek v znamení Váhy by sa nemal nechať odradiť od iných názorov v spoločnosti, pretože za dverami domu ho čaká nové dobrodružstvo. Mal by mať oči otvorené, aby ho neprehliadol a nerozhodol sa zle. Môže mu totiž do života priniesť nové skúsenosti a nápady.

Škorpión

Škorpiónovi nezačne týždeň najlepšie, ale mal by byť odhodlaný urobiť všetko pre to, aby ho mal úspešný. S pokojným svedomím môže požiadať o podporu okolia, ktoré by nemalo dlho váhať. Keď dosiahne úspechy, podelí sa o ne najmä s blízkymi ľuďmi.

Strelec

Strelec sa môže hneď od pondelka naladiť pozitívne. Má pred sebou dni, ktoré môžu v jeho živote veľa zmeniť, preto by mal byť pripravený a myslieť optimisticky. S milým prístupom a úsmevom na perách mu pôjde všetko lepšie a aj ľahšie.

Kozorožec

Kozorožcovi sa bude dariť v oblasti práce. Jeho nadriadení si konečne uvedomia, aký je talentovaný a dostane viac priestoru prezentovať vlastné nápady a inšpirácie. To mu dodá viac sebavedomia a bude na sebe pracovať ešte viac.

Vodnár

Človek v tomto znamení bude riešiť počas týždňa jeden závažný problém. Nemal by mať však strach, bude mať šťastie a všetko sa otočí v jeho prospech. Hoci je tomu ťažké veriť, pretože bude mať zlý začiatok týždňa, víkend dopadne nad očakávania.

Ryby

Človek v znamení Ryby bude mať náročný týždeň v oblasti práci, ale za to zažije veľa pohody a dobrej nálady doma. Priatelia ho pozvú na drink, čo už naozaj potrebuje, pretože sa s nimi dlhšie nevidel. Zároveň sa dozvie novinku, ktorá ho milo prekvapí.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť