Sobota 27. 07. 2024 02:43:31 | Meniny má Božena

Veselí šašovia, maskot Alex a kráľ Julien, či tanečníčky v štýle Brazília: Oslávte Medzinárodný deň detí v OC Dubeň Žilina

Cirkusové divadlo prichádza do OC Dubeň Žilina práve 30. mája 2024 medzi 15:00 a 18:00 hodinou, kedy bude pre návštevníkov k dispozícii v rámci akcie k Medzinárodnému dňu detí.

Inzercia |16. máj 2024|16:30:26

Zdroj: ocduben.sk

Súvisiaci článok
Kapsulový šatník pre mužov
Čítajte viac >

Miestne dianie dostáva nový rozmer! Tento rok nám statické akcie neprinášajú radosť, ale to neznamená, že by sme mali ostať bez zábavy. Výnimočným spôsobom oslavujeme Medzinárodný deň detí – Cirkus v Dubni!

Zažite farebný svet cirkusového umenia priamo v OC Dubeň Žilina! Na vstupe vás privítajú veselí šašovia, pripravení vyčariť úsmev na vašej tvári. Pozrite si tanečníčky v štýle Brazília, ktoré vás svojimi pohybmi a kostýmami okúzlia. Nezabudnuteľným spoločníkom vám budú maskoty Alex a kráľ Julien z rozprávky Madagaskar, ktorí vás budú sprevádzať na ich cirkusových dobrodružstvách.

Budete sa smiať do sĺz pri vystúpeniach dvoch klaunov, ktorí budú čarovať smiech a veselie medzi návštevníkmi. Pridajte sa k nám a zažite nezabudnuteľný deň plný zábavy a radosti! Cirkus v OC Dubeň Žilina vám prinesie nové a vzrušujúce zážitky priamo do vašej ulice! Tešíme sa na vás!

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Manhattan Development SK, s.r.o.


Súvisiaci článok
Ako nájsť najlacnejšie medzinárodné lety online?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť