Sobota 27. 04. 2024 23:56:50 | Meniny má Jaroslav

Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?

Čo vám prinesie tento rok? Nechajte sa prekvapiť ročným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce mesiace podľa znamenia.

Radka Kostánová|1. január 2024|08:04:42

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na december: Aký bude posledný mesiac v roku?
Čítajte viac >

Baran

Rok 2024 bude pre teba veľmi úspešným. Budeš mať šťastie v práci, no aj v láske a zdraví. Máš sa na čo tešiť, pretože nič zlé ťa nestretne a všetko, čo budeš robiť, ti pôjde od ruky. Tvoje vzťahy a blízki ľudia v nich budú len prekvitať a nič ťa nebude trápiť.

Práca

Ako sme už spomenuli, bude sa ti dariť a nič nepokazíš. Teba nečakajú žiadne ťažké úlohy. Prežiješ najlepší rok.

Zdravie

Ani v zdraví ťa nič nebude ohrozovať, preto môžeš riskovať a nebáť sa ani chladnejšieho počasia. Avšak, daj si pozor na únavu, ktorú môžeš pociťovať na jar a potom neskôr v jeseni.

Vzťahy

Ak si vo vzťahu, mysli pozitívne a snaž sa stále usmievať. Bude sa ti dariť. Ak vzťah nemáš, máš šťastie, pretože možno tento rok spoznáš lásku svojho života a spriaznenú dušu.

Býk

Aj keď môže začať tvoj rok 2024 trochu pomalším tempom, všetko sa rozhýbe, keď začneš na sebe pracovať. Tento rok sa nesústreď na ostatných, no všetku pozornosť venuj sebe a svojmu rozvoju. Vďaka tomu nebudeš pociťovať stres a budeš vo väčšej pohode, než zvyšok populácie.

Práca

Pracovné povinnosti ťa potrápia, pretože zo začiatku roka budeš robiť jednu chybu za druhou. Uvedom si, že sa nemusíš ponáhľať a všetko rob radšej pomaly a bezchybne, než rýchlo a s chybami.

Zdravie

Tvoje zdravie na tom bude dobre. Počas roka ťa nič zlé nečaká a dokonca budeš mať pocit, že všetky zdravotné problémy pominú. Nezabudni však na lieky, ktoré pravidelne užívaš.

Vzťahy

Pokiaľ máš vzťah, snaž sa ho každý týždeň niečím posúvať dopredu a svojho partnera prekvapovať. Pokiaľ vzťah nemáš, pracuj na tom, aby sa zlepšili tvoje medziľudské vzťahy.

Blíženci

Máš pred sebou rok, ktorý bude plný radosti. V roku 2024 sa vyhni hádkam, ktoré by ťa zbytočne zaťažovali a vysávali z teba energiu. Svoju pozornosť radšej upriam na silné stránky, ktoré keď budeš rozvíjať, budú neprekonateľné a každý ťa bude mať za vzor.

Práca

Budeš mať príležitosť na to, aby si všetkým ukázal, čo sa v tebe skrýva. Rozhodne tvrdo pracuj a nezastavuj sa pred žiadnou prekážkou, pretože tie ťa posunú vpred.

Zdravie

Tvoje zdravie bude kričať o pomoc, preto ho poslúchni a obmedz nezdravé veci. Svoj žalúdok nezaťažuj ťažkými jedlami, pretože počas roka by ti bolo veľakrát zle.

Vzťahy

Ak si vo vzťahu, snaž sa o to, aby tvoj partner nebol vystresovaný, pretože to nemusí skončiť dobre. Ak nie si vo vzťahu, do života ti môže prísť osoba, ktorá ťa naučí, čo je to pravá láska.

Rak

Rok 2024 budeš chcieť stráviť osamote, než v kolektíve ľudí. Nepodobá sa to na teba, no ako dobre vieme, všetci sa menia. Počas roka zažiješ najväčšiu premenu práve ty. Utrieď si svoje myšlienky, pretože vďaka nim pochopíš, aký je tvoj životný cieľ a poslanie.

Práca

Všetky pracovné povinnosti zvládneš bravúrne, preto sa nemáš čoho báť. Na konci roka ťa môže čakať povýšenie alebo zmena práce, ktorá bude lepšie ohodnotená.

Zdravie

Psychické zdravie budeš mať počas nasledujúceho roka v poriadku, no pozornosť venuj najmä tomu fyzickému. Začni športovať, aby sa ti rozhýbalo telo.

Vzťahy

Ak máš vzťah, v roku 2024 počúvaj svoje srdce, nie svoj rozum. Tak sa ti všetko podarí. Ak vzťah nemáš, snaž sa svoj voľný čas venovať rodine, pretože nikto zaujímavý do tvojho života nepríde.

two-young-beautiful-smiling-hipster-female-trendy-warm-clothes-scarfs-carefree-women-posing-street-park-positive-pure-models-having-fun-snow-enjoying-winter-moments-xmas-concept-2.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Lev

Tvoj rok 2024 bude veľmi premenlivý a veľakrát nebudeš vedieť, čo máš so svojím životom robiť. Občas sa budeš cítiť ako robot, no v takých chvíľach ti pomôžu priatelia. Zaujímaj sa o nich viac, pretože ti v mnohých veciach poradia, no aj podporia. Budeš za nich cítiť vďačnosť.

Práca

Tvoja práca ťa bude baviť na napĺňať. Snaž sa o to, aby tvoje myslenie bolo vždy pozitívne, pretože ak budeš myslieť negatívne, všetky pracovné povinnosti pokazíš a nič sa ti nebude dariť.

Zdravie

Počas roka sa nebudeš mať na čo sťažovať, no nepoľavuj v tom, čo robíš doteraz. Jedz vitamíny každý deň, športuj, medituj a praktizuj prechádzky v prírode. Vďaka týmito veciam ťa všetky vírusy obídu.

Vzťahy

Ak máš vzťah, budeš sa v ňom cítiť dobre a tak nebude nutné niečo meniť. Ak vzťahu nemáš, nie si šťastná osoba, pretože si ani v roku 2024 nikoho nenájdeš.

Panna

V roku 2024 stoj pri ľuďoch, ktorí ťa budú potrebovať. Maj pre nich pochopenie a milé slová, pretože pre teba to bude dobrý rok, no nie každý to tak môže pociťovať. Nebuď sebeckou osobou, pretože by sa ti to v priebehu roka mohlo vrátiť a nepotešilo by ťa to. Stav na láskavosť.

Práca

Trénuj flexibilitu a pružnosť, pretože tvoje dni nebudú rovnaké. Zmier sa s tým, že keď chceš niečo dosiahnuť, musíš sa prispôsobovať podmienkam a nie naopak. Zapracuj na tom.

Zdravie

Tvoje zdravie je na tom dobre, preto sa snaž si to udržať. Nenamáhaj sa, neriskuj a keď je vonku zima, teplo sa obliekaj. Počas roka ťa neprekvapí žiadna chrípka a ani nachladnutie, preto môžeš byť v pokoji.

Vzťahy

Ak máš vzťah, snaž sa hádky v roku 2024 obmedziť na minimum. Bude to tak lepšie aj pre teba, no aj pre tvojho partnera. Ak nikoho nemáš, počas leta môžeš zažiť horúci flirt, no je len na tebe, čo z toho bude.

Váhy

Máš pred sebou rok, ktorý bude pozitívny. Niekoľkokrát pocítiš spokojnosť na duši, no hlavne aj v medziľudských vzťahoch. Všetko sa ti podarí, pretože budeš na sebe pracovať. Daj si však pozor na hádky, ktoré ťa môžu naviesť na zlé chodníčky a rozprúdiť negatívnu energiu.

Práca

Keď budeš mať v práci s niekým problém, rieš to s ním. Neohováraj a ani nekritizuj bez toho, aby o tom daná osoba nevedela. Dopadlo by to horšie, než si myslíš.

Zdravie

Zameraj sa na prírodnú liečbu, nie na lieky. V roku 2024 neber na každú bolesť tabletky, pretože ti aj tak nepomôžu. Bylinkové čaje a veľa pohybu sú kľúčom k úspechu.

Vzťahy

Ak si vo vzťahu, daj si pozor na žiarlenie a majetnícke sklony. Partner by sa nemusel cítiť dobre. Ak vzťah nemáš, nauč sa to prijať, pretože tento rok to nevyzerá na stretnutie s osudovou láskou.

Škorpión

V roku 2024 môžeš pociťovať mierne obavy o svoj život, pretože nebudeš vedieť, akou cestou sa máš vybrať. Všetko ti bude jasnejšie až vtedy, keď sa problémy v rodinnom živote vyriešia a ty uvidíš, ktoré rozhodnutie je správne. Počas roka budeš stáť na rázcestí, ale všetko dobre dopadne.

Práca

V novom roku sa riaď heslom: dvakrát meraj a raz rež. Všetky dôležité veci a udalosti si naozaj dobre premysli, pretože keď budeš konať spontánne, nemusí to dopadnúť dobre.

Zdravie

Môžeš pociťovať miernu nádchu, no žiadne ohrozenie na živote to nebude. Dbaj na to, aby bol tvoj spánok v roku 2024 naozaj 7-8 hodinový, inak budeš pociťovať únavu každý deň.

Vzťahy

Ak máš vzťah, s partnerom by ste sa mali porozprávať o tom, kam smerujete a čo chcete v novom roku dosiahnuť. Ak nie si vo vzťahu, stretneš pár zaujímavých ľudí, no žiaden ťa neočarí natoľko, aby dostal šancu.

young-attractive-woman-winter-park-cute-hat.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Strelec

Máš pred sebou rok, ktorý bude veľmi ťažký, no zároveň ťa veľa naučí. Prinesie ti do života svetlo, ktoré ti chýbalo a vďaka nemu pochopíš, na čom naozaj záleží. Budeš tráviť viac času s rodinou, priateľmi a partnerom, pretože si uvedomíš, že tu nikto nebude večne.

Práca

V práci sa budeš cítiť ako ryba vo vode. Konečne si nájdeš systém a začneš viac pracovať na veciach, ktoré ti minulý rok nešli. Všetci ťa budú chváliť.

Zdravie

Začni sa o seba viac starať, inak sa môže stať, že počas roka ťa chrípka navštívi viackrát. Nezanedbávaj užívanie vitamínov a ovocia.

Vzťahy

Ak si vo vzťahu, na začiatku roka môžeš pociťovať nudu a stereotyp, no to nie je dôvod na rozchod. Ak nikoho nemáš, možno sa objaví niekto, kto ťa zaujme a stane sa tvojím spoločníkom.

Kozorožec

Tvoj rok 2024 bude dlhá a strastiplná cesta. Do života ti môže vstúpiť osudová osoba, ktorá ho obráti hore nohami a chvíľu nebudeš vedieť, čo je správne a čo nie. Žiadnych výziev sa neboj, pretože ak ťa nezničia, rozhodne ťa posilnia a budeš pociťovať vďaku.

Práca

Počas roka sa ti bude dariť, no nikdy neprekroč svoje limity. Ak pôjdeš nad hranicu a budeš sa premáhať, ľahko sa môže stať, že vyhoríš. To určite nechceš.

Zdravie

Keď chceš niečo zmeniť, začni hneď od prvého januára. Cvičenie a zdravú stravu neodkladaj, pretože by to neskôr bolo ťažšie. Svoj životný štýl zmeň hneď a uvidíš zázraky. Pokiaľ nepoľavíš, bude to tvoj najlepší rok, čo sa týka zdravia.

Vzťahy

Ak máš vzťah, nič zlé sa nestane. Partner bude pri tebe stáť aj v tých najťažších situáciách. Ak vzťah nemáš, môžeš očakávať malé vzplanutia lásky, no nebude to nič vážne. Neteš sa zbytočne.

Vodnár

Rok 2024 v tvojom podaní bude veľmi dobrodružný. Zameraj sa hlavne na svoj súkromný život a všetky problémy rieš pohotovo, nenechávaj si ich na neskôr. Vďaka tomu objavíš kúzlo duševného pokoja a nebudeš pociťovať stres.

Práca

Môžu ťa čakať ťažké úlohy, ktoré nesplníš na prvýkrát, ale nakoniec sa ti to podarí. Dôležité je stále napredovať a nevzdávať sa. Jedine tak uspeješ. Keď budeš mať dostatok odvahy, podaria sa ti veľké veci.

Zdravie

V novom roku sa vyhni ťažkým jedlám a zmeň celý jedálniček. Pomôže ti to, pretože keď budeš jesť viac ovocia a zeleniny, budeš mať viac energie.

Vzťahy

Ak máš vzťah, každý problém hneď komunikuj a neuzatváraj sa do seba. To je to najlepšie, čo môžeš urobiť. Ak nie si vo vzťahu, lásku nestretneš, no počas roka môžeš zažiť pár flirtov.

Ryby

Máš pred sebou rok, kedy sa budeš učiť nové veci. Občas sa budeš hľadať, nebudeš vedieť kam smeruješ, no vždy všetko dobre dopadne. Počas celého roka sa ale vyhni veľkým hádkam, ktoré by ťa oberali o energiu.

Práca

Zlepšíš si vzťah s kolegami a objavíš v sebe nové schopnosti, vďaka ktorým budeš pociťovať produktivitu a práca ti pôjde od ruky. Máš sa na čo tešiť.

Zdravie

Tento rok dbaj na dostatok oddychuj a relaxu, pretože psychické zdravie je rovnako dôležité ako to fyzické. Nenamáhaj sa. Nauč sa meditovať a venuj sa rozvoju svojej duši. Od nej sa všetko odráža.

Vzťahy

Ak si vo vzťahu, nezabudni na to, že partner potrebuj dostatok pozornosti každý jeden deň. Ak nikoho nemáš, môže sa stať, že ti láska zaklope na dvere. Chop sa každej príležitosti.


Súvisiaci článok
Viete, ako si zabezpečíte šťastie na celý nasledujúci rok? Musíte urobiť túto jednu vec
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť