Sobota 18. 05. 2024 14:09:46 | Meniny má Viola

Na Vlčincoch horeli dva automobily. Škodu predbežne odhadujú na 26-tisíc eur

Na sídlisku Vlčince v Žiline hasiči realizovali dôležitý výjazd. V pondelok 18. marca približne o 2:00 hodine v noci zasahovali pri požiari motorového vozidla značky Jeep.

Daniel Jurčík|19. marec 2024|09:00:21

Ilustračné foto. Zdroj: Hasičský a záchranný zbor

Súvisiaci článok
Ničivý požiar v liptovskej obci Hybe: Oheň pohltil hospodársku budovu na dvore rodinného domu
Čítajte viac >

Na mieste požiaru, na ulici B.S. Timravy, boli 4 príslušníci hasičského zboru a 2 kusy techniky. Informovala o tom Mária Pohanková Zahatlanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

Nevylučujú, že auto niekto zapálil

Situáciu výrazne zhoršoval fakt, že od horiaceho vozidla sa oheň rozšíril aj na vedľa stojaci automobil. „Škoda bola predbežne odhadnutá na približne 26000 eur," priblížila Pohanková Zahatlanová. Dodala, že na miesto privolali zisťovateľa príčin vzniku požiarov.

Udalosťou sa zaoberajú aj policajti, ktorí verziu o vedomom podpálení zatiaľ nepotvrdili ani nevyvrátili. „V danom prípade nebolo vylúčené cudzie zavinenie. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina– západ začal trestné stíhanie za prečin poškodzovanie cudzej veci," uviedla krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. Požiar je teda predmetom ďalšieho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
V opustenej budove v Čadci vypukol požiar: Hasiči prehľadali priestory a našli jednu osobu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť