Piatok 18. 10. 2024 02:39:08 | Meniny má Lukáš

3 recepty na jesenné pečenie s deťmi: Ako ich zabaviť v kuchyni a nezblázniť sa

Máte malé deti a milujete pečenie? Potom ste už určite uvažovali o tom, ako tieto dve situácie spojiť. Navyše, je tu jeseň, preto poďte toto obdobie využiť a pripraviť si jesenné koláčiky spolu s deťmi.

Radka Kostánová|15. október 2024|18:31:00

Ilustračné foto. Zdroj: Pexels.com

Súvisiaci článok
Predveďte sa jesennými kuchynskými nápadmi. Sezónne recepty, ktoré môžu naštartovať vašu kreativitu
Čítajte viac >

Inšpirujte sa našimi receptami, ktoré sú vhodné na jeseň, a zapojte do prípravy aj vaše deti. Strávite spolu príjemný a kvalitný čas, vytvoríte chutný koláč a dobre sa zabavíte.

Chutné jesenné jednohubky

V prvom videu sa dozviete recepty na 3 jesenné sladké snacky, ktoré si môžete upiecť s deťmi. Nájdete v ňom postupy na sušienky s tekvicami, mini tekvicové „osie hniezda“ a donuty v tvare orieškov.

Jesenné jabĺčka pre malé detičky

Tento recept je vhodný pre pečenie dospelých s deťmi vo veku 2 až 6 rokov. Teplé mäkké jabĺčka poliate maslom a vyšľahanou šľahačkou je presne to, čo do týchto jesenných dní potrebujú rodičia, no aj deti.

Jesenné ovsené kúsky

Posledné video vám ukáže recept na „koláč“, ktorý zvládnu malé deti s rodičmi, a tie veľké deti ho upečú aj sami. Stačí, ak si pripravíte všetky ingrediencie, zmiešate ich spolu v jednej miske, dáte na plech a upečiete. Po vychladnutí môžete „koláč“ nakrájať na štvorce alebo na obdĺžniky, čím docielite tvar tyčiniek. Tie si dieťa môže zobrať do školy na desiatu.


Súvisiaci článok
Rodičovské triky na prežitie jesene s batoľatami: Čo robiť v prípade nepriaznivého počasia?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť