Piatok 18. 10. 2024 07:16:11 | Meniny má Lukáš

Dopravná nehoda mladých šoférov v centre mesta: Po zrážke boli prevezení do nemocnice

Na Ulici Predmestská v Žiline došlo k ďalšej dopravnej nehode. Obaja vodiči a spolujazdec utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali ich prevoz do nemocnice. Podľa polície sú okolnosti nehody stále predmetom vyšetrovania.

Juliana Krčulová|17. október 2024|15:31:39

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Tragické ráno: Na trati pri Ľubochni našli zrazenú medvedicu s mláďaťom
Čítajte viac >

Vyšetrovanie dopravnej nehody dvoch mladých vodičov

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline informovalo na sociálnej sieti o ďalšej dopravnej nehode dvoch mladých šoférov. Podľa dostupných informácií mal 19-ročný vodič viesť osobné motorové vozidlo značky Audi po Ulici Predmestská v meste Žilina v smere na centrum mesta, pričom v priamom úseku cesty prešiel z doposiaľ presne nezistených príčin do protismernej časti vozovky.

„V tom čase viedol 21-ročný vodič osobné motorové vozidlo značky Volkswagen UP v smere od centra mesta, kde došlo k ich stretu. Obaja vodiči sa na mieste podrobili dychovým skúškam s negatívnym výsledkom,“ priblížilo detaily nehody žilinské krajské policajné riaditeľstvo s tým, že pri nehode utrpeli obaja vodiči a jeden spolujazdec zranenia, ktoré si vyžiadali ich prevoz do nemocnice.

Vozidlá boli políciou na mieste zaistené, pričom ďalšie okolnosti, ako aj presné príčiny dopravnej nehody, sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Vo Veľkej Fatre potvrdili vírus vtáčej chrípky u uhynutej volavky popolavej
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť