Piatok 18. 10. 2024 07:18:21 | Meniny má Lukáš

Dramatický incident pri internáte v Liptovskom Hrádku: Opitý muž rozbil dvere a ľuďom vulgárne nadával

Krajská polícia aktuálne vyšetruje incident, ktorý sa stal v areáli strednej lesníckej školy v Liptovskom Hrádku. Podľa dostupných informácií od TV JOJ mal 18-ročný mladík vulgárne nadávať ľuďom na ulici a rozbiť dvere.

Radka Kostánová|17. október 2024|19:00:11

Ilustračné foto. Zdroj: zilinskazupa.sk a Facebook/Stredná odborná škola lesnícka a drevárska Jozefa Dekreta Matejovie

Súvisiaci článok
Spolupatričnosť zachránila Artis Omnis: Vyzbierali viac ako 13-tisíc eur za 31 dní
Čítajte viac >

Opitý mladík pri internáte v Liptovskom Hrádku

Televízia JOJ informovala vo svojej reportáži o dramatickom incidente, ktorý sa odohral pri internáte v Liptovskom Hrádku. 18-ročný muž mal podľa slov televízie vulgárne nadávať ľuďom na ulici. Svoj hnev podľa všetkého smeroval tiež proti študentom, ktorí ho pozorovali z internátu.

Jedna študentka, ktorá bola na mieste udalosti, pre TV JOJ uviedla: Muž vykrikoval po ulici, že ich všetkých zabije, keď príde hore, následne obišiel školský internát a dostal sa ku jeho vchodu. Po neúspešnom pokuse dostať sa dnu rozbil dvere.

Keď tieto sklenené dvere rozbil, z miesta činu ušiel. Krajská policajná hovorkyňa, Zuzana Šefčíková, pre TV JOJ priblížila, že keď na miesto prišla policajná hliadka, príslušníci predviedli mladého muža na policajný útvar k vykonaniu potrebných úkonov. 18-ročný mladík bol podrobený aj dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,06 promile.

liptovskyhradok.png Zdroj: noviny.sk

K incidentu sa vyjadrila aj škola v Liptovskom Hrádku

Stredná odborná škola lesnícka a drevárska sa pre TV JOJ vyjadrila tiež. „Po konzultácii s Policajným zborom sme sa rozhodli, že až do skončenia vyšetrovania sa k uvedenému prípadu nebudeme vyjadrovať. Životy a zdravie študentov a zamestnancov školského internátu neboli touto situáciou ohrozené,“ uviedla svoje stanovisko škola.

Policajná hovorkyňa dodala, že v súvislosti s uvedenou udalosťou Obvodné oddelenie Liptovský Hrádok objasňuje priestupok proti majetku.


Súvisiaci článok
Hasiči nič nepodceňujú. Októbrové dni zasvätili dôležitému výcviku v lese
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť