Piatok 18. 10. 2024 07:16:11 | Meniny má Lukáš

Lídri zajtrajška: Pedagógovia, ak ste otvorení novinkám, na tomto podujatí by ste nemali chýbať

Nadácia Kia Slovakia pripravuje pre všetkých učiteľov základných škôl v Žilinskom kraji konferenciu Lídri zajtrajška, ktorá sa uskutoční už v utorok 5. novembra 2024 od 14:00 hodiny v priestoroch Novej synagógy v Žiline.

Radka Kostánová|16. október 2024|18:00:14

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Nadácia Kia Slovakia

Súvisiaci článok
Kia je Slovensku v pätách. Áut už vyrobili takmer toľko, koľko je počet obyvateľov krajiny a patrične to oslávili (VIDEO)
Čítajte viac >

Lídri zajtrajška pre učiteľov 21. storočia

Konferencia v Novej synagóge má za cieľ podporiť pedagógov základných škôl v kraji prostredníctvom podnetných prednášok a praktických workshopov, zameraných na aktuálne trendy a výzvy vzdelávania v 21. storočí. Barbora Petríková, projektová koordinátorka Nadácie Kia, informovala o podujatí prostredníctvom tlačovej správy.

Lídri zajtrajška sú podľa jej slov podujatím, ktoré je zamerané na modernizáciu vzdelávacích prístupov a inováciu vo výučbe. Učitelia a pedagógovia, ktorí prídu, sa môžu tešiť na zaujímavé prednášky a diskusie na témy ako využitie umelej inteligencie v triede, potreby škôl v digitálnej dobe, ako aj na tému, čo by mala škola poskytnúť deťom pre život po roku 2030.

„V Nadácii Kia Slovakia dlhodobo podporujeme vzdelávanie v Žilinskom kraji, najmä prostredníctvom technického vybavenia škôl a podpory organizácií zameraných na neformálne vzdelávanie. Tento rok sme sa rozhodli rozšíriť naše aktivity a zamerať sa na podporu pedagógov a pracovníkov s mládežou, pre ktorých do Žiliny prinášame konferenciu so odborníkmi na aktuálne výzvy,“ uviedol správca nadácie Tomáš Kováč v tlačovej správe.

Vstup na podujatie je zadarmo, stačí sa len zaregistrovať na tomto odkaze.


Súvisiaci článok
Kia Slovakia investuje do bezpečnosti pri práci: Obhajuje titul Bezpečný podnik s rekordne nízkymi úrazmi (VIDEO+FOTO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť