Piatok 18. 10. 2024 07:16:11 | Meniny má Lukáš

Do Žiliny prichádza LUSKÁČIK - veľkolepá ľadová šou spojená s baletom

Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť zažiť kombináciu ľadovej šou a baletu na námet nádherného vianočného príbehu o Luskáčikovi a Márii, ktorý ožije vďaka skvelým divadelným umelcom, tanečníkom a akrobatom. Toto veľkolepé podujatie, ktoré v rámci svojho európskeho turné zavíta aj na Slovensko, si budú môcť diváci vychutnať už na jeseň 22. novembra 2024, v Niké Aréne v Žiline.

Inzercia |17. október 2024|12:00:16

Zdroj: showslovakia.sk

Súvisiaci článok
Cestovná kancelária, ktorá vás prenesie v čase: CK DAKA ponúka jesenné zájazdy plné dobrodružstva a poznania
Čítajte viac >

Ľadová šou spojená s baletom Luskáčik nie je len obyčajným divadelným zážitkom, ale skutočnou oslavou ľadu, tanca a hudby. Európski krasokorčuliari predvedú svoju dokonalú techniku a ladnosť na ľade, akrobati vo vzduchu zas prinesú dychberúce vystúpenia plné napätia a adrenalínu. A špičkoví baletní umelci z divadla Wiener Stadt Ballett dodajú predstaveniu eleganciu a pôvab, čím vytvoria harmonický celok a neopakovateľný umelecký zážitok.

3352.jpg Zdroj: showslovakia.sk

Hudobným sprievodom počas celej šou bude ikonická baletná hudba od P. I. Čajkovského, ktorú špeciálne pre túto príležitosť nahral symfonický orchester. Hudobné tóny prenesú divákov do Štedrého dňa, kedy sa odohráva príbeh o Luskáčikovi a jeho odvážnej Márii. Predstavenie bude doplnené farebnou svetelnou šou a úžasnými kostýmami, ktoré ešte viac umocnia vianočnú atmosféru a estetický zážitok.

Nezmeškajte túto príležitosť! Príďte si vychutnať jedinečnú ľadovú šou s magickou atmosférou Vianoc, ktorá vznikla vďaka spolupráci svetoznámej spoločnosti Ice Empire a divadla Wiener Stadt Ballett.

10801080 Žilina Luskáčik SK.jpg Zdroj: showslovakia.sk

Vstupenky na predstavenie zakúpite v sieti Ticketportal.sk.

V predaji sú aj rodinné vstupenky za zvýhodnené ceny. Tešíme sa na vás.

Článok vznikol v spolupráci s agentúrou SHOW SLOVAKIA.


Súvisiaci článok
Odhaľte tajomstvá úspešných lídrov na networkingovom podujatí v Žiline
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť