Sobota 14. 09. 2024 14:17:37 | Meniny má Ľudomil

Zážitkové popoludnie v knižnici: Príďte si upliesť šál vo farbách fakúlt z Harryho Pottera alebo sa naučiť zapletať vrkoče

V piatok 6. septembra 2024 si Krajská knižnica v Žiline pripravila pre návštevníkov zážitkové popoludnie plné rôznych aktivít.

Juliana Krčulová|30. august 2024|17:30:15

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/freepik.com

Súvisiaci článok
Králi ulice VI v Žiline: Nezabudnuteľný večer plný adrenalínu je už za dverami!
Čítajte viac >

Krajská knižnica v Žiline pripravila popoludnie plné aktivít a prekvapení

V piatok 6. septembra 2024 si zástupcovia Krajskej knižnice v Žiline pre všetkých návštevníkov pripravili zážitkové popoludnie, kde si od 15:30 hodiny budú môcť malí aj veľkí vyskúšať rôzne aktivity.

„Navštívia nás šermiari a pisár z cechu Terra de Selinan, vrkoče sa naučíte zapletať s kaderníctvom Magnoli, na tvár vám nakreslí Farbičkovo. Upletieme si šál vo farbách fakúlt z Harryho Pottera. Môžete si ušiť vrecúško, na ktoré si vyšijete svoju iniciálku, pozrieť sa ako sa tlačí brnenie na 3D tlačiarni alebo si vyrobiť vlastný odznak,“ pozvali zástupcovia krajskej knižnice na oficiálnom webe a dodali, že ak zostanete dlhšie, možno vás vyžrebujú a dostanete knihu od vydavateľstva Artis Omnis.

Na programe je aj slávnostné otvorenie požičovne kostýmov, ktorého sa chopia autorky Jana Plauchová, Iveta Pernišová a Natali Fox, ktoré potom budú diskutovať na tému sci-fi a fantasy literatúry.


Súvisiaci článok
V Kaštieli v Divinke nebude núdza o zábavu. Príďte si vychutnať guľáš, súťaže a aj dobrú hudbu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť