Streda 18. 09. 2024 14:06:15 | Meniny má Eugénia

Svorka ukončila prípravu v Banskej Bystrici. Barani boli aj tento raz obstojným súperom

Vlci Žilina sa v piatok 13. septembra presunuli na zimný štadión v Banskej Bystrici. Tam ich čakal hokejový súper, ktorý ich na domácom ľade porazil 2:4, a tak prišiel čas na odvetu. Tá však neprebiehala podľa predstáv Svorky, keďže sa jej nepodarilo zvrátiť niekoľkogólové vedenie Baranov. Aj posledný zápas prípravy pred extraligou sa tak pre Žilinu opäť končí prehrou.

Michal Szentivanyi|13. september 2024|21:00:09

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Vlci Žilina na domácom ľade vyzvali Baranov z Banskej Bystrice. Predposledný prípravný duel bol napínavý
Čítajte viac >

HC MONACObet Banská Bystrica – DOXXbet VLCI Žilina 3:1 (1:0, 2:0, 0:1)

Góly: 20. Petriska (R. Faith, Wedman), 25. Boucher (Šoltés), 36. Žabka (R. Faith, Petriska) – 48. Kolenič (Miller). Výlučení: 6:6 na 2 min. Presilovky a oslabenia: 0:0, 1012 divákov.

VLCI: Košarišťan – Tourigny, Dyakov, Gachulinec, Miller, Rajnoha, Malina, Pobežal – Kolenič, Jones, Mucha – Fejes, Šmida, Dej – R. Varga, Galamboš, Koyš – Belluš, Juščák, Beták.

459589669_1067465445378865_881524196929243467_n.jpg Zdroj: Facebook/Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Milan Bartovič, tréner: „Do prvej tretiny sme nastúpili dobre, mali sme navrch, dostávali sme sa do šancí, ale nepodarilo sa nám streliť gól. V druhej tretine sa rozhodlo o výsledku. Inkasovali sme dva góly, dostali sme sa pod tlak. Škoda, že sme nepremenili štvorminútovú presilovku, navyše sme sa v nej nechali vylúčiť na štyri minúty. Tretiu tretinu sme odohrali výborne. Snažili sme sa hneď otáčať hru, napádali sme dvomi hráčmi, znížili sme, ale výpadok z druhej časti sme už nedokázali odčiniť. Chalani dostali na dva dni voľno, od pondelka 16. septembra už začíname ladiť všetko na prvý extraligový zápas proti Mikulášu.“

Patrik Koyš, útočník: „Zápas sme nezačali vôbec zle. Prvá tretina bola z našej strany dobrá, mali sme puk častejšie na hokejke, ale Bystričania nás nepúšťali do vyložených šancí. Boli silní v predbránkovom priestore, čo dokazovali celý zápas. Tesne pred prestávkou sme dostali nešťastný prvý gól, ale do ďalšej časti sme šli s tým, že naša hra nebola zlá a musíme v nej pokračovať. Druhá tretina nám však nevyšla, súper nám odskočil na rozdiel troch gólov. Nevyužili sme opäť presilovky a v posledných zápasoch sa v nich akosi trápime. V záverečnej časti sme začali dobre, dali sme aj gól, ale viac nám domáci nedovolili a podržal ich aj brankár.“

Svorku čaká prvý zápas extraligy už o týždeň v piatok 20. septembra o 17:30 hodine na Zimnom štadióne v Žiline. Ich súperom bude Liptovský Mikuláš a lístky na toto stretnutie si môžete zaobstarať na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Privítajú ich s veľkou pompou. Fanúšikovia odprevadia Vlkov Žilina do extraligy štýlovo a letne
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť