Streda 18. 09. 2024 13:21:40 | Meniny má Eugénia

Šošoni vyzývajú do boja Skalicu. Fanúšikovia nemusia zúfať, ich zóna je voči vytrvalému dažďu imúnna

Daždivý súboj so značnou dávkou adrenalínu. Tak presne toto počas soboty 14. septembra čaká žilinských Šošonov. Tí sa postavia proti silnému súperovi zo Skalice, no fanúšikovia nemusia zúfať. Ich fanzóna je pred škaredým a upršaným počasím v bezpečí.

Michal Szentivanyi|14. september 2024|12:00:05

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/MŠK Žilina a freepik.com

Súvisiaci článok
Chcete sa zdokonaliť ako futbalový tréner? U Šošonov máte otvorené dvere, táto stáž vás určite osloví
Čítajte viac >

Tím MŠK Žilina o sobotnom dueli, ktorý sa odohrá 14. septembra o 18:00 hodine, informovali na svojom webe. „Ani horšie počasie nás nezastaví, Fanzónu MŠK presunieme dovnútra, aby sme boli správne nažhavení na samotný futbal," informoval futbalový klub spod Dubňa.

Pre futbalových nadšencov zo Žiliny to ale znamená, že po troch týždňoch je liga späť a po tretíkrát si tím Šošonov túži vziať všetky body z domáceho trávnika. Proti Skalici to však nebude jednoduché.

IMG_4667.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/MŠK Žilina

Stále nabudení z výsledku proti Slovanu

Kabína trénera Michala Ščasného je ešte stále v eufórii z toho, čo sa udialo v Bratislave na Tehelnom poli. Po jednoznačnej výhre nad Slovanom so skóre 5:0 tak žilinský tím zažil historický výsledok. Sústrediť sa však treba na ďalšie hry a ani Ščasný sa nechce veľmi dlho obzerať za minulosťou.

„Na druhej strane, musíme si takéto víťazstvo vážiť, na Slovane sa nevyhráva každý deň. Chalanom to určite pomôže v sebavedomí. Keď budeme správne nastavení, agresívni a budeme mať túžbu niečo dosiahnuť, tak vieme v každom stretnutí zvíťaziť. Musíme však byť veľmi koncentrovaní v zápasoch, ktoré sú teraz pred nami," potvrdil pre web Šošonov tréner Ščasný.

Fanzóna, ktorá bude krytá pred dažďom, je pre fanúšikov otvorená už od 16:00 hodiny. V týchto chvíľach vyzerá takto:

Screen_Shot_09-14-24_at_10.27_AM-transformed.jpg Zdroj: Facebook/MŠK Žilina

S tímom zo Skalice však prichádza aj nový kouč. „Určite je to pre Skalicu nový impulz a nový tréner prinesie do ich hry niečo nové. Budem sa opakovať, ale my budeme vychádzať najmä zo sily našej hry, čo je podčiarknuté domácim prostredím. Nič iné ako tri body doma si nepripúšťame. Tak to je a takto musíme byť nastavení. Samozrejme, stále do toho ideme s rešpektom ku Skalici a s pokorou," pokračoval Ščasný pre web tímu MŠK Žilina.


Súvisiaci článok
Nová futbalová generácia kráča vpred. Mladí Šošoni z akadémie poznajú rozpis septembrových stretnutí
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť