Streda 18. 09. 2024 12:10:38 | Meniny má Eugénia

Králi ulice VI v Žiline: Nezabudnuteľný večer plný adrenalínu je už za dverami!

Žilina sa pripravuje na jedinečné podujatie, ktoré prinesie do mesta vlnu adrenalínu a vzrušenia. Gentlemanský boj bez rukavíc pod názvom Králi ulice VI sa uskutoční už v piatok 30. augusta a sľubuje nezabudnuteľný zážitok pre všetkých fanúšikov bojových športov.

Inzercia |27. august 2024|14:30:21

Zdroj: Facebook/Králi ulice

Súvisiaci článok
Gentlemanský boj bez rukavíc: Žilina privíta turnaj Králi ulice VI!
Čítajte viac >

Zápasy plné napätia

Verejné váženie zápasníkov prebehne v podniku Enjoyvo štvrtok 29. augusta o 18:00 hodine, kde budú mať diváci možnosť stretnúť svojich obľúbených bojovníkov. V deň turnaja, v piatok 30. augusta, sa brány pre verejnosť otvoria o 17:30 hodine a samotný turnaj začne presne o 19:00 hodine.

Na programe je celkovo 9 zápasov, z toho 6 v najtvrdšej disciplíne - boxu bez rukavíc. Diváci sa môžu tešiť aj na 4 chuligánske duely, ktoré sa však budú niesť v duchu vzájomného rešpektu a úcty. Vrcholom večera budú 2 titulové zápasy - v kategórii do 65 kilogramov sa stretnú Vojtela a Farkaš, v hlavnom zápase večera v kategórii do 85 kilogramov sa predstaví domáca hviezda Meliš proti svetovej hviezde bojových športov Idranyimu.

Nový projekt a after party

Podujatie prinesie aj nový projekt s názvom Králi ulice Prospekt, kde víťaz titulu musí vyhrať 2 zápasy za večer v rámci vyraďovacej pyramídy. Po turnaji sa fanúšikovia môžu tešiť na oficiálnu after party v podniku Enjoy, kde sa o zábavu postará známy DJ JAY JAY. Bude to skvelá príležitosť stretnúť sa so zápasníkmi a užiť si priateľskú atmosféru po náročnom turnaji.

Informácie pre návštevníkov

Vstup na podujatie je povolený do 14 rokov v sprievode dospelého, nad 14 rokov ľubovoľne. Lístky budú dostupné aj na mieste konania za cenu 25 eur/ks. Diváci sa môžu pohostiť priamo na turnaji v baroch Hemingway bar, kde bude dostupné alko, nealko a pochutiny. Na mieste bude tiež dostupný merch Králi ulice, vrátane tričiek a ponožiek.

Počas podujatia sa diváci dozvedia aj zaujímavé novinky zo sveta bojových športov a organizátori prisľúbili taktiež oznámenie ďalších turnajov Králi ulice. Príďte a zažite večer plný napätia, adrenalínu a skvelej zábavy v Žiline!

Článok vznikol v spolupráci s tímom Králi ulice.


Súvisiaci článok
OOCR Rajecká dolina odhalila repliku partizánskeho bunkra v obci Kunerad
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť