Pondelok 16. 09. 2024 20:33:26 | Meniny má Ľudmila

Gentlemanský boj bez rukavíc: Žilina privíta turnaj Králi ulice VI!

Do Žiliny prichádza prvýkrát jedinečná bojová organizácia Králi ulice. Jedná sa o prvú a jedinú bareknuckle organizáciu na Slovensku, čo znamená, že súboje sa odohrávajú bez rukavíc – holými päsťami.

Inzercia |17. jún 2024|15:00:05

Zdroj: Facebook/Králi ulice

Súvisiaci článok
SK Dental Clinic: Osemročná cesta k excelentnosti a inovácii v zubnej starostlivosti
Čítajte viac >

Králi ulice vznikli, aby skrz najextrémnejšiu formu bojových športov (holé päste), priniesli opäť vzájomný rešpekt, úctu a gentlemanstvo, ktoré sa z týchto športov pomaly vytráca.

Celé podujatie je postavené na gentlemanstve, súboje sa odohrávajú v slamenom – kruhovom ringu, čo dodáva akcii tú pravú oldschool atmosféru, ktorú však kontrastne sprevádza najmodernejšia audiovizuálna show, akú divák môže vidieť.

V piatok 30. augusta sa bude konať turnaj Králi ulice VI, pôjde o prvý turnaj mimo domovské mesto Nitra, kde sa odohralo prvých päť turnajov. Organizátori si pripravili naozaj lahodný program pre oko diváka, ktorý obľubuje tvrdé výmeny, ale takisto aj pre diváka, ktorý zavíta na takéto podujatie prvýkrát. Ten totižto bude svedkom toho, že bojové podujatia sa dajú usporadúvať aj v pokojnej atmosfére, vo vzájomnom rešpekte, či už medzi zápasníkmi, alebo aj divákmi samotnými.

2.jpg Zdroj: Facebook/Králi ulice

Na Králi ulice VI na vás čaká:

  • Nový projekt Králi ulice PROSPEKT je vyraďovacia pyramída, ktorá sa síce uskutoční v MMA rukaviciach, ale bojovníci budú musieť, na víťazstvo v pyramíde a najvyššiu finančnú odmenu, absolvovať a vyhrať až dva zápasy v jeden večer. Jedná sa o zvučné mená z fight scény a veľké prospekty do budúcnosti.
  • Chuligánske strety rivalov. Pôjde o jednotlivcov, ktorí budú zastupovať svoju skupinu v konfrontácii so súperom z rivalskej skupiny. Účastníkmi budú aj dvaja reprezentanti domácej Žiliny – Jakub Kollár a Lukáš Vaňo.
  • Superfighty, v ktorých sa predstavia zápasníci najvyššej kvality s cieľom dostať sa k titulovej príležitosti. Jedným z týchto superfightov bude aj duel dvoch Nitranov, takže uvidíme vyostrený súboj na neutrálnej pôde.
  • Hlavný zápas večera, domáca hviezda a dvojnásobný šampión Králi ulice, Tomáš Meliš v súboji s legendou ČR/SK bojovej scény, mnohonásobným svetovým šampiónom v kickboxe, Vladimírom Idranyim. Pôjde o titulový súboj holých pästí na 5 kôl. Tento zápas bude rezonovať celou fight komunitou a divákom prinesie to pravé umenie boxu bez rukavíc.

Príďte zažiť jedinečnú atmosféru súbojov na holé päste, pravý gentlemanský oldschool a kvalitnú show, ktorú nezažijete nikde inde. Pridajte sa do komunity Králi ulice.

Králi ulice VI - piatok 30. augusta o 19:00 hodine - Športová hala ŽSK, Rosinská cesta 6, 010 08 Žilina. Lístky v sieti PREDPREDAJ.sk.

3.jpg Zdroj: Facebook/Králi ulice

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou MIRAGE SHOPPING CENTER, a. s.


Súvisiaci článok
Láska, smiech a pikantné situácie: Divadelná komédia Milenec prichádza do kaštieľa Château Gbeľany
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť