Sobota 07. 09. 2024 21:13:41 | Meniny má Marianna

Pripravený na novú kapitolu: Jeremko hľadá domov plný lásky

Jeden a polročný psík Jeremy, medzi priateľmi z Útulku Žilina známy ako Jeremko, hľadá láskyplný domov. Po náročnom začiatku, plnom strachu a neistoty, sa naučil dôverovať a teší sa na každú prechádzku. S novým účesom a priateľskou povahou je pripravený na život v milujúcej rodine, ideálne so psím kamarátom.

Juliana Krčulová|13. máj 2024|14:15:35

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Opatrná, ale učenlivá: Klárka sníva o trpezlivej rodine
Čítajte viac >

Jeremy je jeden a polročný psík, ktorý aktuálne váži 7 kilogramov. Jeremko, ako ho v Útulku Žilina prezývajú, k nim prišiel z osady, kde mal s ľuďmi viac zlých skúseností, ako tých dobrých.

„Zo začiatku bol teda naozaj vyplašený, ale stačilo sa mu milo prihovoriť a rýchlo pochopil, že sa mu nič zlé už nestane. Na vodítku sa bál chodiť, ale to tiež pochopil a už sa na prechádzky veľmi teší. Z bojazlivého psíka sa stal veľmi priateľský, kontaktný a milý, stačilo mu dať trošku času. Keďže srsť nemal v dobrom stave, dali sme ho ostrihať,“ priblížili dobrovoľníci zo žilinského útulku.

Jeremko hľadá podľa ich slov milujúcu rodinku, ktorá mu dopraje čas na adaptáciu, najlepšie, ak by mal v rodine druhého psíka za kamaráta. Je nekonfliktný so psami aj s fenkami, čipovaný, vakcinovaný, ošetrený proti vonkajším a vnútorným parazitom a kastrovaný.

V prípade záujmu o adopciu Jeremyho, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Otvorte svoje srdce fenke Tare. Chce opäť porozumieť ľuďom a hľadá zodpovednú rodinu a domov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť