Pondelok 16. 09. 2024 01:37:01 | Meniny má Ľudmila

Kandráčovci, Heľenine oči, Cico band a René Rendy. Kubínsky jarmok bude tento rok veľkolepý (PROGRAM)

Mesto Dolný Kubín sa pripravuje na najväčšiu kultúrnu akciu roka. Už v polovici septembra sa uskutoční Kubínsky jarmok. Program bude plný zábavy, hudby, remesiel a gurmánskych zážitkov.

Radka Kostánová|3. september 2024|19:00:03

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Mesto Dolný Kubín

Súvisiaci článok
Martin Chodúr poteší Žilinčanov krásnym koncertom „Pocta veľkým hlasom“
Čítajte viac >

Kubínsky jarmok klope na dvere

Tradičný Kubínsky jarmok a Dni mesta prinesú do Dolného Kubína poriadnu dávku zábavy. Jarmok sa uskutoční v piatok 13. a v sobotu 14. septembra 2024. Martin Buzna, hovorca mesta, o tom informoval v tlačovej správe.

„Dni mesta Dolný Kubín a náš tradičný jarmok sú každoročne výnimočnou udalosťou. Srdečne pozývame všetkých obyvateľov, ale aj návštevníkov, aby si prišli vychutnať túto neopakovateľnú atmosféru, zabavili sa a prežili krásne chvíle so svojimi blízkymi,“ priblížil primátor mesta Ján Prílepok.

Program ukrýva veľké hviezdy

Na návštevníkov čakajú vystúpenia známych hudobných interpretov ako Kandráčovci, Heľenine oči, Cico Band & René Rendy, či kapela pre deti Maliny JAM.

Program jarmoku začne už v piatok 13. septembra na hlavnom pódiu, kde sa spoločným vystúpením predstavia miestne talenty zo Základnej umeleckej školy P. M. Bohúňa a Základnej umeleckej školy Pelhřimov. O 17:00 hodine na pódiu zahrá populárna kapela Kandráčovci. O 20:00 hodine sa o pokračovanie dobrej nálady postará Cico Band & René Rendy so svojím energickým vystúpením a hitom „Piatoček“. Vrcholom večera bude koncert skupiny Heľenine oči o 21:30 hodine.

71265379_129736898416453_2466012269645922304_n-2.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Mesto Dolný Kubín

Sobotný program 14. septembra odštartuje detský jarmok organizovaný Základnou školou Janka Matúšku. Riaditeľka Mestského kultúrneho strediska, Martina Mesárošová, zdôraznila, že sobotné popoludnie bude patriť predovšetkým deťom, ktoré sa môžu tešiť na komediálnu family show Sranda Banda a vystúpenie kapely Maliny JAM. Paralympijské športy budú predstavené od 13:00 do 17:00 hodiny, pričom návštevníci budú mať možnosť si ich aj vyskúšať.

Vodičov neminú dopravné obmedzenia

Martin Buzna upozornil, že z dôvodu konania jarmoku dôjde k viacerým dopravným obmedzeniam v centre mesta. Samospráva mesta preto vyzýva vodičov, aby venovali pozornosť prenosným dopravným značeniam a pokynom polície. V súvislosti s konaním tohtoročného Kubínskeho jarmoku dôjde k úplnej uzávierke ciest a miestnych komunikácií od piatka 13. septembra od 4:00 hodiny do soboty 14. septembra do 19:00 hodiny.

Hovorca mesta dodal, že návštevníci môžu použiť parkoviská pred bankou VÚB, za Marínou, na Ulici Aleja slobody, pred Základnou umeleckou školou P. M. Bohúňa, pri pošte a na Bysterci.

i_7732616.jpg Zdroj: dolnykubin.sk


Súvisiaci článok
Rosenfeldov palác otvára brány výstavám dvoch bratov. Umelci si prešli aj vojnovým peklom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť