Utorok 17. 09. 2024 20:42:36 | Meniny má Olympia

Tvorivého stretnutia s mladou ilustrátorkou sa môžete zúčastniť v ružomberskej knižnici

Mladá ilustrátorka Michaela Šefranková, rodáčka z Ružomberka, sa venuje knižnej ilustrácii vo vydavateľstve Matys. Jej obrázky môžete spoznať aj ako potlač na textile a tiež ako grafiky pre rôzne podniky. Na stretnutí v ružomberskej knižnici porozpráva o svojej tvorbe aj o knihách, ktoré sú jej blízke. Foto: Michaela Šefranková

Juliana Krčulová|27. február 2022|15:29:07

Ako inšpiráciu na tvorivú časť stretnutia s deťmi v ružomberskej knižnici si mladá ilustrátorka vybrala knižku Malý princ, útle dielko s veľkým posolstvom.

Tvorivé stretnutie sa uskutoční v stredu 2. marca 2022 o 15.15 hod na oddelení pre deti a mládež v Mestskej knižnici Ružomberok. „Podujatie je určené pre deti do 12 rokov. Kapacita podujatia je obmedzená, registrujte sa prosím cez formulár,“ uviedla knižnica na svojej internetovej stránke.

c457129899745.jpg Foto: Mestská knižnica Ružomberok

Viac informácií o tvorbe Michaele Šefrankovej sa dozviete na jej webovej stránke.

Podujatie v rámci projektu Lebo na nich záleží... z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, hlavný partner projektu.

Snímka.JPG Foto: Michaela Šefranková

Knižnica v Ružomberku vopred návštevníkov upozorňuje, že na tomto verejnom podujatí budú vyhotovované fotografie prevádzkovateľom Mestská knižnica Ružomberok za účelom propagácie na webovom sídle prevádzkovateľa, facebookovej stránke, v periodických a neperiodických materiáloch prevádzkovateľa, prípadne ďalších médiách.


Súvisiaci článok
CVČ v Krásne nad Kysucou pozýva na Jarný športovo-turistický denný tábor
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť