Štvrtok 09. 05. 2024 13:18:38 | Meniny má Roland

„Stav na silný tím“ – pozýva Ryba Žilina v súťaži

Najväčší výrobca tresky na Slovensku pripravil v priebehu tohtoročného marca súťaž, ktorá inšpiruje k ochutnaniu svojej novinky a zároveň k zapojeniu sa do hry o niektorú zo 467 cien. Hlavnou „hviezdou“ kampane je zákazníkmi mimoriadne dobre prijatá Treska Cottage Exklusiv, ktorá kombináciou zloženia a chuti nemá konkurenciu.

Inzercia |19. marec 2024|12:01:04

Zdroj: Ryba Žilina

Súvisiaci článok
Žilinský výrobca tresky má novú verziu, ktorá sadne aktívnym ľuďom a športovcom
Čítajte viac >

Treska Cottage Exklusiv vďaka zvýšenému obsahu proteínov a nízkemu podielu kilokalórií získala v krátkom čase množstvo fanúšikov. Prilákala aj nadšencov zdravého životného štýlu či aktívnych športovcov.

„Žilinská treska oslavuje v tomto roku 70. narodeniny. Uvedomujeme si, že patrí k ikonickým produktom na Slovensku a pracujeme s dedičstvom, ktoré chceme naďalej rozvíjať. Tresku Cottage Exklusiv ponúkame ako alternatívu najmä mladšej, aktívne žijúcej cieľovej skupine. Pozitívne ohlasy na túto novinku nás mimoriadne tešia. Aj preto sme sa rozhodli prísť v krátkom čase s hravou aktivitou, ktorou chceme motivovať k jej ochutnaniu čo najviac Slovákov,“ hovorí Michal Britvík, generálny riaditeľ Ryba Žilina.

Súťaž o ceny, ktoré motivujú k športu a doprajú oddych

Producent najpredávanejšej tresky na Slovensku pripravil pre zákazníkov súťaž „Stav na silný tím“, v ktorej ich čakajú originálne ceny. Tí sa môžu zapojiť do hry do 31. marca 2024, pričom šancu vyhrať majú až dvakrát. Stačí si kúpiť minimálne tri kusy Tresky Cottage Exklusiv, zaregistrovať sa na stránke www.rybazilina.sk a odfotiť QR kód z pokladničného bloku. Každý súťažiaci má šancu vyhrať okamžité denné ceny a zároveň je automaticky zaradený do žrebovania o hlavné výhry.

Treska Cottage Súťaž_foto[1].jpg Zdroj: Ryba Žilina

Medzi tie patria športovo a wellness ladené „vychytávky“, ktoré si väčšinou budú môcť užiť nielen samotní výhercovia, ale aj ich blízki či „parťáci“ na šport. S Treskou Cottage je tak možné získať napríklad 10 mesačných vstupov pre dvoch do Golem Clubu, 10 futbalových dresov MŠK Žilina, 5 smart hodiniek či 5 rodinných vstupeniek do Aquacity Poprad. Dvaja šťastní výhercovia si budú môcť užiť wellness pobyt pre dvoch v Grand Hotel Kempinski High Tatras a hlavnou odmenou budú pre jedného výhercu dva elektrobicykle slovenskej značky Kenzel. V rámci denných výhier Ryba Žilina rozdá ďalších 434 cien – v dizajne žilinskej tresky ladené nákupné tašky, športové ruksaky, fľaše so sleevom a treska lyžičky.

Treska Cottage Exklusiv v 140-gramovom balení obsahuje len 249 kcal a až 14 gramov proteínu. Vďaka kvalitným surovinám má originálnu chuť a ponúka novú úroveň nutričných benefitov v kategórii tresiek. Preto po nej môžu bez výčitiek siahnuť aj nadšenci zdravšieho životného štýlu či športovci. Dokonalý zážitok chuti umocňuje aj štruktúra cottage syra, ktorá zostáva po zmiešaní s treskou takmer neporušená.

Článok vznikol v spolupráci s Ryba Žilina.


Súvisiaci článok
Žilinská treska dala tú pravú chuť letným festivalom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť