Pondelok 20. 05. 2024 08:41:11 | Meniny má Bernard

Žilinský výrobca tresky má novú verziu, ktorá sadne aktívnym ľuďom a športovcom

Producent najobľúbenejšej tresky na Slovensku prišiel s ďalšou novinkou, ktorou približuje túto tradičnú špecialitu k ešte širšiemu okruhu zákazníkov. Ryba Žilina dopĺňa svoje priebežne rozširované portfólio tresiek o produkt Treska Cottage Exklusiv, ktorý nemá svojou kombináciou zloženia a chutí obdobu. Vďaka zvýšenému obsahu proteínov a nízkemu podielu cukru ulahodí novinka najmä ľuďom s aktívnym životným štýlom a priaznivcom nutrične vyváženého stravovania.

Inzercia |22. november 2023|15:15:04

Zdroj: Ryba Žilina

Súvisiaci článok
Tieto nátierky budete chcieť mať vždy poruke - SÚŤAŽ o chutný balíček!
Čítajte viac >

Výrobca Ryba Žilina spojil v najnovšej verzii svojej tresky dva obľúbené produkty do jedného – žilinskú Tresku Exklusiv a čerstvý cottage syr – a opäť vytvoril ako prvý bezkonkurenčný produkt na slovenskom trhu. Treska Cottage Exklusiv má vďaka kvalitným surovinám originálnu chuť a úplne novú úroveň nutričných benefitov v kategórii tresiek na pultoch potravín.

Novinka obsahuje v 140-gramovom balení len 249 kcal a až 14 gramov proteínu. Nová treska má zároveň nízky obsah cukru a tak, ako všetky tresky značky PRETO Ryba Žilina, je zdrojom ďalších prospešných benefitov. Je preto vhodnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú vyskúšať inú alternatívu tresky, predovšetkým však po nej môžu bez výčitiek siahnuť aj športovci a nadšenci zdravšieho životného štýlu. Chuťový zážitok z kombinácie dvoch produktov v jednom umocňuje aj štruktúra cottage syra, pri ktorej dbal výrobca na to, aby zostala po zmiešaní s treskou čo najmenej porušená.

foto2.jpg Zdroj: Ryba Žilina

„Žilinská treska oslávi budúci rok svoje 70. narodeniny. Uvedomujeme si, že pracujeme s dedičstvom, ktoré musíme nielen udržiavať, ale aj ďalej rozvíjať. Aj preto sme sa v ostatných desaťročiach snažili v Žiline s našimi predchodcami prichádzať vždy ako prví s inováciami. Ich cieľ bol a je jasný - dopriať chuť a kvalitu tejto ikonickej špeciality čo najviac Slovákom. To sa nám darí aj vďaka rozširovaniu portfólia tresiek pre rôzne segmenty zákazníkov. Najnovšie do neho pribudla naša proteínová verzia,“ hovorí generálny riaditeľ Ryba Žilina Michal Britvík a pokračuje: „Tresku Cottage Exklusiv sme sa rozhodli ponúknuť ako alternatívu najmä mladšej, aktívne žijúcej cieľovej skupine a ľuďom, ktorí doteraz tradičnú verziu tresky nevyhľadávali. Potešila nás pozitívna spätná väzba, ktorá od uvedenia produktu neutícha a novinku vyhľadáva stále viac zákazníkov.“

Treska Cottage Exklusiv je v poradí už piatou verziou tresky značky PRETO Ryba Žilina. Počas tejto jesene doplnila doterajšie portfólio zložené z najpredávanejšej tresky na Slovensku – Tresky Exklusiv, štandardnej, „modrej“ Tresky, Tresky Zlatej s 50 % podielom mäsa aljašskej tresky a Tresky s jogurtom. S rodinou už známych tresiek zo žilinského závodu ju spája nielen kvalita použitých surovín a výrobných procesov, ale aj samotný obal. Zákazníci ju v potravinách nájdu s typickým prvkom žilinskej „zlatej rybky“, ktorá sa objavuje tentokrát na červeno-bielom podklade.

Článok vznikol v spolupráci s Ryba Žilina.


Súvisiaci článok
Žilinská treska dala tú pravú chuť letným festivalom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť