Výrobca Ryba Žilina spojil v najnovšej verzii svojej tresky dva obľúbené produkty do jedného – žilinskú Tresku Exklusiv a čerstvý cottage syr – a opäť vytvoril ako prvý bezkonkurenčný produkt na slovenskom trhu. Treska Cottage Exklusiv má vďaka kvalitným surovinám originálnu chuť a úplne novú úroveň nutričných benefitov v kategórii tresiek na pultoch potravín.
Novinka obsahuje v 140-gramovom balení len 249 kcal a až 14 gramov proteínu. Nová treska má zároveň nízky obsah cukru a tak, ako všetky tresky značky PRETO Ryba Žilina, je zdrojom ďalších prospešných benefitov. Je preto vhodnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú vyskúšať inú alternatívu tresky, predovšetkým však po nej môžu bez výčitiek siahnuť aj športovci a nadšenci zdravšieho životného štýlu. Chuťový zážitok z kombinácie dvoch produktov v jednom umocňuje aj štruktúra cottage syra, pri ktorej dbal výrobca na to, aby zostala po zmiešaní s treskou čo najmenej porušená.
Zdroj: Ryba Žilina
„Žilinská treska oslávi budúci rok svoje 70. narodeniny. Uvedomujeme si, že pracujeme s dedičstvom, ktoré musíme nielen udržiavať, ale aj ďalej rozvíjať. Aj preto sme sa v ostatných desaťročiach snažili v Žiline s našimi predchodcami prichádzať vždy ako prví s inováciami. Ich cieľ bol a je jasný - dopriať chuť a kvalitu tejto ikonickej špeciality čo najviac Slovákom. To sa nám darí aj vďaka rozširovaniu portfólia tresiek pre rôzne segmenty zákazníkov. Najnovšie do neho pribudla naša proteínová verzia,“ hovorí generálny riaditeľ Ryba Žilina Michal Britvík a pokračuje: „Tresku Cottage Exklusiv sme sa rozhodli ponúknuť ako alternatívu najmä mladšej, aktívne žijúcej cieľovej skupine a ľuďom, ktorí doteraz tradičnú verziu tresky nevyhľadávali. Potešila nás pozitívna spätná väzba, ktorá od uvedenia produktu neutícha a novinku vyhľadáva stále viac zákazníkov.“
Treska Cottage Exklusiv je v poradí už piatou verziou tresky značky PRETO Ryba Žilina. Počas tejto jesene doplnila doterajšie portfólio zložené z najpredávanejšej tresky na Slovensku – Tresky Exklusiv, štandardnej, „modrej“ Tresky, Tresky Zlatej s 50 % podielom mäsa aljašskej tresky a Tresky s jogurtom. S rodinou už známych tresiek zo žilinského závodu ju spája nielen kvalita použitých surovín a výrobných procesov, ale aj samotný obal. Zákazníci ju v potravinách nájdu s typickým prvkom žilinskej „zlatej rybky“, ktorá sa objavuje tentokrát na červeno-bielom podklade.
Článok vznikol v spolupráci s Ryba Žilina.
Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk
Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť