Sobota 07. 09. 2024 23:45:57 | Meniny má Marianna

Horoskop na tento týždeň: Aké znamenie odíde na dovolenku a kto bude pracovať?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|15. júl 2024|19:00:13

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na júl: Aké leto prežijú jednotlivé znamenia?
Čítajte viac >

Baran

Baran začne nový týždeň úspešne. Prídu mu zaujímavé ponuky, ktoré môže prijať, pretože ho posunú kariérne vyššie. Avšak, ešte predtým by si mal dobre premyslieť to, kam až chce zájsť. Čo všetko obetuje, aby bol tam, kde chce byť.

Býk

Býkovi sa počas týchto dní bude dariť v oblasti vzťahov. Ak je zadaný, partner ho prekvapí adrenalínovým zážitkom a vytrhnú sa tak zo stereotypu vzťahu. Pokiaľ je nezadaný, niekto nový mu príde do cesty, preto by mal využiť príležitosť na rande.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by sa mal od pondelka pustiť do svojich povinností. Nemal by sa im vyhýbať, inak na to doplatí jeho psychické zdravie, lebo toho bude mať nad hlavu. Môže požiadať aj o pomoc rodiny, neodmietnu ho. Bude mať veľa práce, ale všetko dobre dopadne.

Rak

Rak bude mať veselý týždeň. Od začiatku bude sršať dobrou náladou, preto sa rýchlo a efektívne popasuje aj s ťažkými úlohami v práci. Keď bude mať všetko hotové, energiu si môže ísť vybiť športom. Buď po práci alebo cez víkend.

Lev

Lev si môže splniť jeden z ďalších snov, ktoré má. Čochvíľa nastane jeho obdobie, preto sa musí dobre pripraviť. Oddych je to ideálne, čo by mal urobiť. Vybrať sa na exotickú dovolenku, ktorá mu pomôže nazbierať dostatok energie, je plán na tento týždeň.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal tento týždeň viac venovať rodine a priateľom. Aj on by mal odísť na dovolenku, pretože v poslednom čase len pracoval a vôbec si ich nevšímal, preto je na čase im to vynahradiť.

seductive-blond-woman-white-blouse-posing-tropical-beach.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Aj človeku v znamení Váhy sa bude dariť v oblasti lásky. Hviezdy sú naklonené na jeho strane, preto je ideálna príležitosť na to, aby oslovil niekoho, kto sa mu už dlhšie páči. Zaboduje u neho. Pokiaľ je už zadaný, partner ho príjemne poteší, keď bude stáť na jeho strane.

Škorpión

Škorpión by si mal premyslieť svoje následky z predchádzajúcich týždňov. Urobil pár vecí, ktoré môže ľutovať, a mal by ich zmeniť. Musí sa však najprv ponoriť do seba, aby si uvedomil, kde je chyba, a až potom konať.

Strelec

Strelec by sa mal počas týždňa sústrediť na dobré skutky. Keď urobí niečo pekné a dobré, bude sa cítiť dobre aj on a vďaka tomu sa mu všetko podarí. Či už to bude v oblasti práce, vzťahu, zdravia alebo peňazí.

Kozorožec

Kozorožec sa počas týchto dní nevyhne rozhovoru s nadriadeným. Môže vyvolať otvorený konflikt, preto by mal držať svoje emócie na uzde, ale zároveň byť úprimný. Keď bude ku všetkým spravodlivý, dobre to dopadne.

Vodnár

Človek v znamení Vodnára nezažije dobrý týždeň. Bude mať na všetko smolu a čo chytí do rúk, to sa rozpadne alebo pokazí. Ku koncu týždňa môže spomaliť a naladiť sa na vlnu víkendu. Vďaka tomu sa mu aspoň niečo podarí.

Ryby

Človek v znamení Ryby by nemal myslieť len na povinnosti. Ku práci patrí aj zábava, preto je dobré, ak pôjde tento týždeň s priateľmi na bowling alebo si oddýchne vo wellnesse. Načerpá energiu a potom môže pokojne pracovať ďalej.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť