Piatok 26. 04. 2024 12:33:01 | Meniny má Jaroslava

Škriniara čaká ťažký polrok. Ak nastúpi v nedeľu v derby, dajú mu jeho odchod fanúšikovia „vyžrať“?

Milan Škriniar odíde do PSG až v lete a zadarmo. Hoci ho Parížania chceli už teraz a núkali zaňho Interu 10 miliónov eur, ten požadoval 20 miliónov. A tak vraj dohoda nebola nikdy ani len blízko. Uviedol to novinár Fabrizio Romano. FOTO: inter.it

Michal Filek|1. február 2023|11:00:15

Téme sa podrobne venoval portál aktuality.sport.sk.

Podľa ich informácií bol Miňo dokonca ochotný vzdať sa časti sľúbeného prestupového bonusu. Vraj by ho to po prípadnom triumfe v Champions Leaque bolelo len málo.

A tak Škrinka dohrá sezónu v drese Interu. Ale naozaj dohrá, alebo presedí na lavičke, či dokonca na tribúne?

Ťažká otázka. Svojím postojom, keď sa mesiace nechcel vyjadriť, či predĺži zmluvu, alebo chce odísť, totiž nahneval vedenie klubu a najmä fanúšikov. Očakáva sa, že tí mu to dajú teraz na ihrisku poriadne vyžrať.

O tom, či bude hrať, rozhodne postoj trénera Inzaghiho. Ten sa už vyjadril, že Škrinka je profesionál a zostane v tíme až do 30. júna. Je vraj len na ňom, v ktorom zápase ho využije a v ktorom nie.

V nedeľu je na programe milánske derby. Sport.sk predpovedá, že Škrinka nebude chýbať v základnej zostave, hoci kapitánsku pásku si na rukáv už viac nenavlečie.

Aká však bude reakcia fanúšikov? Dajú mu jeho odchod vyžrať?

Takže Škirnka zostane v Miláne ešte pol roka, až do skončenia zmluvy na konci júna. „Škriniar urobil rozhodnutie, na ktoré má právo a my sme povinní ho rešpektovať. Sme presvedčení, že v nasledujúcich mesiacoch bude demonštrovať rovnaký profesionalizmus a serióznosť, ako tomu bolo doteraz," uviedol šéf Interu Beppe Marotta.


Súvisiaci článok
MŠK Žilina môže zarobiť na Kiwiorovi až 5 miliónov eur, hlási denník Šport. Škrinka bude asi zadarmo
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť