Sobota 04. 05. 2024 21:20:58 | Meniny má Florián

Žilinčania so Slovanom nešťastne prehrali. Rozhodla genialita Weissa mladšieho (VIDEO)

Dvakrát viedli, no napriek tomu prehrali. Žilinčania odohrali proti Slovanu vynikajúci zápas, no na body to nestačilo. Slovanistov ratoval Vladimír Weiss, ktorý dva góly strelil a na jeden prihral. Nebyť jeho... FOTO: MŠK Žilina

Michal Filek|7. marec 2022|14:07:27

"Chalani odohrali vynikajúci zápas s dobrým súperom. Mrzí nás to, že dvakrát vedieme a nedotiahneme zápas nielenže do víťazného konca, ale ani do bodového. Mali sme lepší prvý polčas s mnohými príležitosťami, no pri všetkom rešpekte k súperovi sme išli do kabín iba za remízového stavu. Slovan mal zas šance po zmene strán, ukázali sa tam jeho individuality, ktorým sme dopriali trochu viac priestoru a oni rozhodli. Zlomilo sa to na detailoch. Budem sa opakovať, že som hrdý, celý realizačný tím je hrdý na chalanov za to, ako sú ochotní makať pre tím. Som presvedčený, že touto cestou budeme úspešní už v najbližších zápasoch," zhodnotil zápas pre klubový web tréner Peter Černák.

Kvalitu predvedenej hry vyzdvihol aj jeho náprotivok, tréner belasých Vladimír Weiss starší.

"Jeden z najlepších zápasov v lige tento rok. Prvý polčas sme trochu spali. Občas sme nepozorní a súper nás dnes za to potrestal. Doťahovať výsledok bolo ťažké, ale ukázali sme v závere efektivitu. Žilina hrala dnes výborne. Vlado ukázal skúsenosti a kvalitu, na to tu je. V lige by sme mali dominovať s týmto kádrom. Vo futbale sa môže stať všeličo, ale boli by sme hlupáci, ak by sme si teraz nechali vziať titul. Najmä, ak mužstvo teraz šliape."

POZRITE SI VIDEO S HODNOTENÍM ZÁPASU

ADAMA KOPASA (MŠK ŽILINA)

TIBORA SLEBODNÍKA (MŠK ŽILINA)

SAMA MRÁZA (ŠK SLOVAN)


Súvisiaci článok
Pečovský novým asistentom trénera MŠK Žilina, nahradí Norberta Guľu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť