Piatok 17. 05. 2024 09:18:57 | Meniny má Gizela, Aneta

Pozor na obmedzenia! V areáli žilinskej nemocnice plánujú opravu výtlkov

Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina oznámila, že v piatok 3. mája prebehne oprava výtlkov, ktorá si vyžiada zmenu organizácie dopravy a možné obmedzenia pre návštevníkov a zamestnancov nemocnice.

Juliana Krčulová|2. máj 2024|18:14:25

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com a Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Stopa, ktorá zostane: Náčelník Mestskej polície Žilina vzdal hold vzorovému policajtovi
Čítajte viac >

Hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina, Zuzana Fialová, na sociálnej sieti upozornila návštevníkov a zamestnancov nemocnice, že v piatok 3️. mája sa bude v areáli zdravotníckeho zariadenia realizovať oprava výtlkov.

Práce sú podľa jej slov naplánované od 8:00 hodiny a trvať by mali niekoľko hodín. „V súvislosti s opravou bude zároveň zmenená organizácia dopravy - vjazd motorových vozidiel bude štandardným smerom, výjazd poza pavilón patológie. O koordináciu a plynulosť premávky sa postarajú naši pracovníci SBS služby,“ doplnila Fialová.

Zároveň požiadala tých návštevníkov a zamestnancov nemocnice, ktorým to situácia dovolí, , aby preventívne zvolili iný spôsob dopravy. „V areáli nemocnice sa zároveň v týchto dňoch uskutočňuje zdravotný orez drevín. Za dočasné obmedzenia sa ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie,“ uzavrela hovorkyňa žilinskej nemocnice.


Súvisiaci článok
Ako bude vyzerať parkovanie na Hájiku? Žilinská radnica pozýva na prezentáciu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť