Utorok 30. 04. 2024 01:31:14 | Meniny má Anastázia

Horoskop na tento týždeň: Niekto zažije náročné dni, iný má pred sebou lásku

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|8. apríl 2024|20:30:30

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na apríl: Jedno znamenie bude mať šťastie, iné sa môže tešiť na prekvapenie
Čítajte viac >

Baran

Baran bude od začiatku týždňa pociťovať maximálne uspokojenie v citovom živote, čo sa priaznivo odrazí aj na jeho nálade. Nič ho nevyvedie z miery a v podávaní pracovných výkonov bude bezchybný.

Býk

Býk má pred sebou nabitý pracovný týždeň, počas ktorého sa naplno prejaví jeho húževnatosť a tvrdohlavosť. Dariť sa mu bude v každej oblasti, ale nemal by si myslieť, že je niečo viac, než ostatní. Stále by si mal udržať rešpekt voči starším.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by mal byť tento týždeň viac odvážny. Pomôže mu, ak v spoločnosti nadviaže nové kontakty, pretože dostane viac príležitostí prejaviť sa. Nové priateľstvá mu neuškodia, naopak, rozšíri si okruh vplyvných ľudí.

Rak

Rak by nemal zabúdať na to, že s láskou prichádza aj nádej. Všetky problémy, ktoré v milostnom živote doteraz riešil, sa rozmotajú svojpomocne a prežije príjemný týždeň. S nikým nezažije hádku. V pracovnej oblasti ho čakajú prekvapenia, nebude to však nič vážne, čo by nezvládol.

Lev

Lev by mal byť otvorený novým ponukám, nech už pôjde o čokoľvek. Vďaka tomu, že nebude uznávať len svoj názor, ale aj názor ostatných, si získa ich rešpekt a v budúcnosti sa bude mať lepšie. Nemal by na to zabúdať.

Panna

Človek v znamení Panny má týždeň ako stvorený na návštevy a nadväzovanie priateľstiev. Nemal by si nechať nikým pokaziť náladu, pretože by ho to brzdilo v podávaní kvalitných výkonov. Urobí dobre, ak sa bude spoliehať len na seba.

smiling-woman-depth-field.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Človek v tomto znamení by mal spomaliť tempo. Má za sebou náročné dni, ktoré ho vyčerpali a ak by v tom pokračoval, nemuselo by to dopadnúť dobre. V živote je dôležitá rovnováha, preto by mal tento týždeň dbať na zdravie a dopriať si to, po čom túži.

Škorpión

Aj Škorpión sa môže pripraviť na oddychový týždeň, pretože ho nečaká nič náročné. Bez výčitiek sa môže venovať sebe a svojim koníčkom, ktoré už pár týždňov zanedbával. Dodajú mu viac energie, ktorú bude potrebovať na to, aby zvládol príchod teplého počasia a letného obdobia.

Strelec

Strelec by sa mal počas tohto týždňa vyhýbať ťažkej a fyzickej práci, pretože by si mohol spôsobiť úraz. Lepšie urobí, ak sa bude venovať rodine a priateľom, ktorí ho potrebujú, ale dlho na nich nemal čas. Vyčaria mu úsmev na tvári a nebude smutný.

Kozorožec

Kozorožec sa už dlhšie nevedel dočkať jari a lepšieho počasia, preto sa mu to tento týždeň splní. Vďaka tomu, že bude také dobré počasie, bude mať viac energie vykonávať svoju prácu a odvedie bezchybné výkony. Jeho nadriadení budú potešení.

Vodnár

Vodnár má za sebou náročné dni, no tie sa budú tento týždeň iba stupňovať. Neoddýchne si, pretože sa mu nakopia povinnosti, ktoré je nutné dokončiť hneď. Dobre urobí, ak si aspoň po práci nájde pár minút na to, aby sa venoval sebe.

Ryby

Človek v tomto znamení by mal zabudnúť na to, že musí byť všetko dokonalé. Nič nie je dokonalé, preto je život taký pestrý a krásny. Zlyhania a zlé dni by ho mali naučiť, že je potrebné si vážiť všetko dobré. Nebude sa mu dariť, ale o pár dní to bude zase lepšie.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť