Sobota 27. 04. 2024 05:04:39 | Meniny má Jaroslav

Víkendová nehoda na Orave: Auto musela zobrať odťahová služba

V sobotu 23. marca sa na cestách v Žilinskom kraji stalo mnoho dopravných nehôd.

Radka Kostánová|25. marec 2024|16:15:00

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Policajt z Dolného Kubína zachránil ľudský život. Na miesto vážnej nehody sa dostal cestou do práce
Čítajte viac >

Počas uplynulého víkendu sa v Žilinskom kraji stalo množstvo nehôd. Policajti zo Žilinského kraja na sociálnej sieti neustále vyzývajú vodičov, aby boli zodpovední a ohľaduplní. Napriek tomu sa niekedy nehode nedá vyhnúť. Našu redakciu o jednej víkendovej nehode na Orave informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline, Mária Pohanková Zahatlanová.

Dopravná nehoda osobného motorového vozidla v Dlhej nad Oravou

V sobotu 23. marca približne o 10:00 hodine bola na Operačné stredisko Hasičského a Záchranného zboru ohlásená bližšie nešpecifikovaná dopravná nehoda osobného automobilu v katastri obce Dlhá nad Oravou.

Podľa slov hovorkyne sa jednalo o automatický e-call, z vozidla bolo počuť len trúbenie a nikto sa neozýval. Na miesto boli vyslaní 4 príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Hasičskej stanice v Dolnom Kubíne na 1 kuse hasičskej techniky.

„Po príjazde na miesto udalosti bolo zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu dvoch osobných automobilov. Obe vozidlá sa nachádzali mimo vozovky a štyria účastníci nehody mimo vozidiel. Na mieste sa nachádzala Záchranná zdravotná služba a polícia. Hasiči skontrolovali batériu havarovaného elektromobilu a druhé vozidlo zabezpečili proti požiaru. Následne pomohli pri naložení vozidiel na odťahovú službu a očistili vozovku od úlomkov plastov," dodala hovorkyňa.


Súvisiaci článok
Mladému lyžiarovi sa vypomstil manéver pri Salatíne. Záchranári ho museli ratovať, poranil si koleno
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť