Utorok 07. 05. 2024 10:27:41 | Meniny má Monika

Napätie a smiech: Objavte filmové hity a divadelnú komédiu v martinskom Kine Moskva

Príďte si vychutnať filmové a divadelné umenie v martinskom Kine Moskva! Na programe sú dva vzrušujúce filmy – Boy Kills World, akčný thriller o pomste v dystopickej budúcnosti, a Challengers, príbeh o priateľstve, rivalite a tenise. Nezabudnite ani na predstavenie Žabokreckého ochotníckeho divadla s názvom Nízkotučný život, komédiu z prostredia redukčného sanatória. Nechajte sa uniesť príbehmi plnými napätia, humoru a ľudskosti.

Juliana Krčulová|26. apríl 2024|17:30:35

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Kino Moskva

Súvisiaci článok
Víkendové zážitky v Kine Moskva: Čaká vás návrat Krotiteľov duchov, Filmový klub aj príchod Satana
Čítajte viac >

Z ponuky martinského Kina Moskva, ktoré sa snaží prinášať kvalitnú a rozmanitú kinematografiu, sme pre vás tento raz vybrali dva zaujímavé filmy – Boy Kills World, Challengers a jedno predstavenie Žabokreckého ochotníckeho divadla s názvom Nízkotučný život, ktoré si môžete prísť pozrieť aj počas nadchádzajúceho víkendu. Ak máte záujem o niektorý z týchto filmov, môžete si kúpiť vstupenky online na webovej stránke kina alebo osobne priamo na pokladni.

Boy Kills World

Napínavý akčný príbeh plný humoru a sarkazmu. Bill Skarsgård, hviezda na vzostupe, sa vydáva na cestu plnú odplaty ako nezadržateľný nástroj smrti v dystopickom svete blízkej budúcnosti. Je možné, aby z chlapca, ktorý nerozpráva a nepočuje, vyrástol elitný vrah? Áno, je to možné! Jeho hnacou silou je pomsta šialenej tyranke, ktorá nemilosrdne zavraždila jeho rodinu, odrezala mu jazyk a spálila ušné bubienky.

Akčné scény sú tu prepletené s krvavou eleganciou a dosahujú novú dimenziu.

Príbeh sa odvíja v meste, ktoré sa nachádza takmer v post apokalyptickej budúcnosti, kde panuje skorumpovaná dynastia vedená Hildou Van Der Koy. Práve ona je zodpovedná za smrť jeho matky a sestry a za to, že ho navždy zbavila hlasu a sluchu. Má len jednu túžbu a poslanie - vidieť ju trpieť a umierať. A preto je ochotný urobiť čokoľvek.

Aby mohol prežiť, musí sa naučiť čítať z pier. Aby sa mohol pomstiť, podstúpi náročný tréning u záhadného šamana. Vedený hlasom z jeho obľúbenej videohry z detstva sa stane nezastaviteľnou zbraňou smrti. A na predvečer jednej z Hildiných každoročných osláv, kde dochádza k brutálnemu vyvražďovaniu nepriateľov, spustí krvavé jatky.

Film Boy Kills World mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 25. apríla 2024.

81f6b982-eea4-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

Challengers

Patrick (Josh O´Connor) a Art (Mike Faist) sa zblížili vďaka spoločnej láske k tenisu a v priebehu rokov sa stali nerozlučnou dvojicou. Avšak, keď do ich životov vstúpi talentovaná tenistka Tashi (Zendaya), ich priateľstvo prejde skúškou. Z priateľov sa stanú rivali - nielen v láske, ale aj na tenisovom kurte. Zatiaľ čo jeden z nich zažíva úspech, druhý zápasí s neúspechmi, čo je v športe a láske bežné. Po rokoch sa obaja stretnú v kľúčovom zápase na prestížnom turnaji Challenger, kde sa môže rozhodnúť o všetkom. Kto z nich sa vyšplhá na vrchol a získa titul víťaza?

Film Challengers mal v martinskom Kine Moskva premiéru vo štvrtok 25. apríla 2024.

0d3bca6d-eea4-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

Ochotnícke nedele: Nízkotučný život

TV Turiec a Kino Moskva spúšťajú nový projekt s názvom "Ochotnícke nedele". Raz do mesiace sa v Kine Moskva predstaví ochotnícke divadlo so svojimi talentami. Ako prvé sa predstaví Žabokrecké ochotnícke divadlo so svojou súčasnou komédiou Nízkotučný život.

Príbeh z prostredia redukčného sanatória rozpráva o troch ženách, troch rôznych príbehoch, pár kilogramoch navyše a o dávke humoru, ktorý vás nielen pobaví, ale aj dojme.

Do sanatória prichádzajú tri dámy s cieľom vylepšiť svoju postavu: redaktorka, ktorá vydáva populárno-náučné knihy, poslankyňa parlamentu bojujúca s bulímiou a kazateľka Cirkvi konzumu posledných dní. Každá z nich má svoje životné nedostatky – možno potrebujú viac tolerancie, vzdelania alebo lásky. Ich príbehy sú plné vtipu a postupne odhaľujú ich osobné životy a výzvy súčasnosti. Vynikajúce herecké výkony zaručujú, že diváci dostanú bohatú dávku humoru a opustia divadlo s pocitom ľahkosti a radosti.

Predstavenie Nízkotučný život má v martinskom Kine Moskva premiéru v nedeľu 28. apríla 2024.

eace4e7b-dcbb-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk


Súvisiaci článok
Zločin, dobrodružstvo a titáni: Nenechajte si ujsť filmový víkend na plátne Kina Moskva
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť