Pondelok 06. 05. 2024 13:01:10 | Meniny má Hermína

Májové vibrácie: Staromestské slávnosti v Žiline prinesú bohatý hudobný program!

Staromestské slávnosti v Žiline prinesú koncerty pre všetky vekové kategórie, vrátane vystúpení Alana Murina, Balkansambelu a Homosapiens.

Juliana Krčulová|15. marec 2024|11:00:06

Zdroj: Facebook/Mesto Žilina

Súvisiaci článok
Radka v meste: Strach dokáže človeka spraviť bezbranným. Ďalšia dark romance pohltí každú vašu bunku v tele (RECENZIA)
Čítajte viac >

Zástupcovia žilinskej radnice sa na sociálnej sieti podelili o zoznam hlavných hviezd tohtoročných Staromestských slávností.

„V máji si vypočujeme kapely ako Para, Gladiator, Vidiek, The Backwards, Puding pani Elvisovej, či zahraničného hosťa Midi Lidi. Podujatie ponúkne množstvo rôznych žánrov a vystúpení pre všetky vekové kategórie. Najmä mladšiu generáciu určite poteší koncert Alana Murina, fanúšikov energickej balkánskej hudby kapela Balkansambel a milovníkom funku zahrá Homosapiens. Nebudú chýbať ani žilinské formácie ako Hoten Toten, Big Band žilinského konzervatória, FS Rozsutec, RocKids a Ditch the Fridge,“ uviedli vo svojom príspevku.

Pripomenuli aj novinku, ktorou je „otvorené pódium“, na ktoré sa podľa dostupných informácií v rámci výzvy Open Call prihlásil veľký počet záujemcov. „Päťčlenná porota tvorená z hudobných dramaturgov vybrala štyroch úspešných interpretov, a to kapely Wasted Strings, Vintage boyz, The Backstep a FS Stavbár,“ priblížili zástupcovia radnice a dodali, že návštevníci sa môžu tešiť aj na vystúpenia ZUŠ a detských umeleckých súborov, program After parties a ďalšie sprievodné podujatia.


Súvisiaci článok
Sedem obnovených pamiatok zo Žilinského kraja sa uchádza o post tej najkrajšej. Rozhodnúť o víťazovi môžete aj vy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť