Pondelok 06. 05. 2024 13:35:57 | Meniny má Hermína

Senior z Kysúc týral svoju manželku. Do bezbrannej ženy hodil aj sekeru

Senior z Kysúc, ktorý má pred osemdesiatkou, celé desaťročia týral svoju manželku. Mal ju ochraňovať, no on jej naopak spôsoboval bolesť. Fyzickú aj psychickú. Konečne však spoznal svoj trest.

Radka Kostánová|26. apríl 2024|14:00:03

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Poriadne podgurážený vodič na Orave nezvládol riadenie. Po tvrdom náraze smeroval do nemocnice
Čítajte viac >

Týral svoju ženu, hodil do nej aj sekeru

Prípadu, kedy starší muž z regiónu Kysuce týral svoju ženu, sa bližšie venovala TV JOJ na svojom oficiálnom webe noviny.sk. Vo svojej reportáži uviedla, že manželia sú už rozvedení, ale chlap mal bezbrannú ženu trápiť viac ako päťdesiat rokov. Sudkyňa čadčianskeho súdu pre TV JOJ uviedla, že ju bezdôvodne fyzicky napádal predovšetkým tak, že ju chytil za krk a škrtil, fackal ju a kopal do celého tela. Dokonca do nej hodil aj sekeru a dvakrát jej zlomil nos.

Sudkyňa z Čadce pre TV JOJ dodala, že sa jej neraz vyhrážal smrťou. „Vyvolával v nej strach, tým, že povykladal zo zásuvky nožíky, vyzval ju, aby si vybrala, s ktorým ju zabije,“ doplnila.

79-ročný muž dostal znížený trest

Hovorkyňa Okresného súdu Žilina, Anna Dudová Záborská, pre TV JOJ uviedla, že rozsudkom Okresného súdu Žilina, pracovisko Čadca bol obžalovaný uznaný za vinného týranie blízkej a zverenej osoby. Podľa všetkého hrozilo mužovi 7 rokov za mrežami, ale sudkyňa z Čadce mu nadelila dva roky.

„Súd pri ukladaní trestu aplikoval mimoriadne zníženie vzhľadom na zdravotný stav a vek obžalovaného,“ priblížila Záborská pre TV JOJ.

Avšak, prokurátor s týmto výsledkom nebol spokojný, preto sa prípad dostal aj na Okresný súd v Žiline. Záborská dodala, že súd odvolanie prokurátora zamietol a rozsudok je právoplatný.


Súvisiaci článok
Pri Kolároviciach došlo k veľmi nepríjemnej nehode. Muž sa prevrátil s traktorom, pomáhali aj vrtuľníkom
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť