Piatok 26. 04. 2024 16:17:00 | Meniny má Jaroslava

V rodinnom dome v Bytčici došlo k požiaru postele. Hasiči museli vynášať popálenú osobu

V utorok 19. marca o 7:25 hodine riešili hasiči zo Žiliny nepríjemnú udalosť. V rodinnom dome v Bytčici zachvátil posteľ s perinami a matracmi oheň. Napriek pomerne nevinne vyzerajúcemu prípadu, požiar spôsobil ujmu na zdraví.

Daniel Jurčík|21. marec 2024|14:00:02

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Na Vlčincoch horeli dva automobily. Škodu predbežne odhadujú na 26-tisíc eur
Čítajte viac >

Pre redakciu Žilina SP21 podrobnosti akcie priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline Mária Pohanková Zahatlanová. Na mieste zasahovalo celkovo 8 hasičov s 3 kusmi techniky. „Prieskumom bolo zistené, že ide o požiar postele v rodinnom dome. Pri požiari došlo k zraneniu jednej osoby, ktorá mala popáleniny na 40% tela a nadýchala sa splodín horenia,“ priblížila krajská hovorkyňa.

Príslušníci zboru vyniesli popálenú osobu z domu a privolali jej rýchlu lekársku pomoc. Oheň sa podarilo uhasiť na ploche za rodinným domom, kde museli dymiace periny a matrace premiestniť. Napriek tomu, že požiar napáchal pomerne nízku škodu v hodnote 500 eur, oveľa vážnejšie následky by bez včasného zásahu mohol spôsobiť na zdraví a majetku poranenej osoby.


Súvisiaci článok
Vážna dopravná nehoda v Terchovej: Šesť spolujazdcov skončilo v nemocnici
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť