Streda 18. 09. 2024 13:12:29 | Meniny má Eugénia

Chcete pretancovať celý večer a pritom ochutnávať delikatesy? Potom je Benátsky bál pre vás ten pravý

Plesová sezóna sa už začala, tak si pripravte róby, črievice a dobrú náladu. V Dome kultúry Čadca sa uskutoční tematický Benátsky bál. Zažijete eleganciu s nádychom honosnosti.

Inzercia |19. január 2024|19:45:31

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Artemis

Súvisiaci článok
Pripravte sa na medzinárodný deň popcornu v Ster Century Cinemas. Môžete získať kráľovský titul
Čítajte viac >

Drieme vo vás duša tanečníka a túžite oprášiť svoje topánky? Neváhajte a využite túto plesovú sezónu na to, aby ste si zatancovali na Benátskom bále v Čadci.

Tím reštaurácie Artemis usporadúva pod značkou RETROPLES už 6. ročník tematického plesu. Vašou jedinou úlohou je obliecť si niečo elegantné s detailom škrabošky. To je všetko, čo vám môžu organizátori prezradiť, pretože tento rok sú detaily plesu opradené tajomstvom.

Benátsky bál sa uskutoční v sobotu 3. februára 2024 o 18:00 hodine v Dome kultúry Čadca. Vstupenka pre jednu osobu stojí 89 eur.

403605662_856808116448513_3719938637458150048_n.jpg Zdroj: Facebook/Artemis

Horliví nadšenci, ktorí nevydržia, sa môžu tešiť na výnimočnú delikatesu. Aspoň to môže personál prezradiť, pretože na plese sa uskutoční profesionálne krájanie tuniaka, ktorý bude delikatesou večera. Prebiehať bude pod taktovkou Tsuri sushi & fusion, ktorí sú majstri v tejto oblasti. Rovnako by ste si nemali nechať ujsť rafinované špagety Carbonara pripravované vo voňavom bochníku parmezánu. Znie to ako sen, no nie?

Rovnako sa pod rúškom tajomstva predstavia aj noví moderátor/ka a DJ. Skvelé duo, ktoré vás bude sprevádzať večerom. Samozrejme, tešiť sa môžete na tombolu, švédske stoly a „VY-PI“ drinky na jeden pár/osobu.

Vstupenky si môžete kúpiť osobne v reštaurácii Artemis v Turzovke alebo prevodom na bankový účet. Pri zvolení takého spôsobu vám budú vstupenky zaslané na e-mailovú adresu. Rezervácie môžete vykonávať aj na čísle: 0950 559 666.

Článok vznikol v spolupráci s reštauráciou Artemis.


Súvisiaci článok
Plne automatizované fitnescentrum Palace Gym: Zmena, ktorú potrebujete v novom roku
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť