Streda 15. 05. 2024 23:06:49 | Meniny má Žofia, Sofia

Plne automatizované fitnescentrum Palace Gym: Zmena, ktorú potrebujete v novom roku

Nový rok, nové ja. Toto heslo si hovoríme asi všetci, keď sa rozhodneme, že tentoraz to zvládneme - schudnúť, zlepšiť svoj životný štýl, žiť zdravšie a byť v lepšej forme. No tentoraz sme našli ideálne miesto na cvičenie a splnenie si svojich novoročných predsavzatí - Palace Gym v Žiline.

Inzercia |18. január 2024|16:45:40

Zdroj: Facebook/Palace Gym

Súvisiaci článok
V žilinskom fitness centre PALACE GYM prichádzajú s novinkou. Vyskúšajte celotelovú hĺbkovú masáž
Čítajte viac >

Začiatok roka je ako nepopísaná stránka knihy, ktorou sa môže všetko zmeniť a záleží len na vás, či to bude pozitívnym, alebo negatívnym smerom. Ak ste sa v pondelok 1. januára rozhodli, že takto to už ďalej nepôjde a chcete vo svojom živote niečo zmeniť, teraz máte ideálnu príležitosť.

Palace Gym Žilina je úplne nové, plne automatizované fitnescentrum, ktoré je otvorené 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Nemusíte sa obávať, že by ste prišli v nevhodný čas, alebo že by ste museli čakať na obsadené stroje. Všetko si urobíte sami, pomocou QR kódu alebo vopred vygenerovanej permanentky.

V plne automatizovanom fitnescentre máte k dispozícii 60 strojov na cvičenie a kardio, takže si môžete zvoliť ten, ktorý vám najviac vyhovuje. A ak potrebujem poradiť, alebo sa zrelaxovať, môžete využiť aj služby maséra alebo fyzioterapeutky.

336803310_749123563253179_5887299243001768275_n.jpg Zdroj: Facebook/Palace Gym

Palace Gym Žilina je viac ako len fitko. Je to miesto, kde sa cítite dobre, kde sa stretávate s ľuďmi, ktorí majú rovnaké ciele a ktorí vás podporujú. Je to miesto, kde sa meníte k lepšiemu. A to je to, čo chceme v novom roku. Nové ja.

Teraz máte jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou komunity a vyhrať 3 mesačné permanentky do Palace Gym Žilina. Stačí, ak navštívite Facebookový profil Žilina SP21, dáte ho sledovať a do komentára napíšete, prečo by ste chceli trénovať v Palace Gym Žilina. Súťaž trvá do 25. januára, tak neváhajte a zapojte sa. Možno práve vy budete ten šťastný víťaz, ktorý si splní svoje predsavzatia a začne nový rok s novým ja.

Článok vznikol v spolupráci s Palace Gym.


Súvisiaci článok
V jedinom 24/7 otvorenom fitness centre Palace Gym v Žiline už môžete využiť aj fyzioterapeutické služby
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť