Štvrtok 19. 09. 2024 16:25:13 | Meniny má Konštantín

Pripravte sa na medzinárodný deň popcornu v Ster Century Cinemas. Môžete získať kráľovský titul

Milovníci veľkých filmových plátien v Žiline majú pred sebou naozaj zaujímavé obdobie. Je tu jedinečná výzva na to, aby sa stali kráľmi. Nie však tými z monarchie, ale popcornovými kráľmi. Popcorn je pritom tradičná pochutina, ktorú si väčšina v kine pred premietaním zabezpečí, no tentokrát je to zároveň obrovský symbol tejto súťaže. Pôjdete do toho?

Michal Szentivanyi|18. január 2024|13:15:04

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Zážitok pre zberateľov i laikov: Nezmeškajte predajnú výstavu Minerálovo v OC Mirage
Čítajte viac >

Súťaž usporadúva multikino Ster Century Cinemas Žilina, ktoré je súčasťou obchodného centra Mirage v Žiline. Ak ste totiž milovník popcornu a návštevu kina si bez tejto slanej pochúťky neviete predstaviť, táto výzva je ako stvorená pre vás.

Súboj pukancov

Multikino počas najbližšieho víkendu totiž vyhlasuje medzinárodné dni popcornu, ktoré pripadnú na dni od 19. do 21. januára 2024. Súťaž tak prebieha v každom z týchto dní v čase od 16:00 do 20:00 v priestoroch kín Ster Century Cinemas. „Máš na to stať sa slovenským šampiónom? Buď najrýchlejší v súboji pukancov a vyhraj skvelé ceny. Zúčastni sa celoslovenského turnaja v jedení popcornu v multikinách Ster Century Cinemas," odkazujú fanúšikom organizátori.

V čom spočíva súťaž?

Je to veľmi jednoduché. Ak chcete byť najlepší a získať titul "Popcornového kráľa", stačí zjesť malý popcorn o objeme 1,6 litra v čo najrýchlejšom čase a ten rekordný sa stane rozhodujúcim. Potom vás už nič nedelí od zisku titulu Popcornového kráľa. V hre sú však aj ceny v hodnote 50 eur. Podmienkou však je registrácia na webovej stránke.

Tipovačka

Okrem tejto akcie však beží aj ďalšia, a to tipovačka. „Uhádni počet pukancov, ktoré sa nachádzajú v 6-litrovom vedre pukancov a získaj atraktívnu cenu. Vedro pukancov nájdeš vystavené v kine alebo odfotené na sociálnych sieťach. Vyhráva najbližšie tipujúci za každé kino," doplnili organizátori. V prípade tipovačky by vám nemal ujsť tento formulár.


Súvisiaci článok
Mestské kino v Liptovskom Mikuláši začína premietať, uvedú festival severského filmu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť