Piatok 26. 07. 2024 21:21:29 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Zážitok pre zberateľov i laikov: Nezmeškajte predajnú výstavu Minerálovo v OC Mirage

Už druhý rok po sebe privíta obchodné centrum Mirage v Žiline predajnú výstavu minerálov, skamenelín a výrobkov z drahých kameňov, nazývanú Minerálovo, ktorá je najväčšou tohto druhu v regióne.

Inzercia |16. január 2024|12:00:03

Zdroj: OC Mirage

Súvisiaci článok
Február v Mestskom divadle Žilina bude nabitý novinkami. Na čo sa môžete tešiť?
Čítajte viac >

Vystavovatelia nielen zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín, vám tu predstavia svoje zbierky a výrobky. Môžete si na nej nielen pozrieť krásy a zaujímavosti skvostov z hlbín našej Zeme, ale aj nájsť a zakúpiť svoj obľúbený minerál, potešiť sa z jedinečných výrobkov vystavovateľov, ktorí svoje produkty ponúkajú na predaj, poprípade sa porozprávať s odborníkom, ako vzniká v prírode napríklad drevný opál.

„Priznám sa, že som sa trochu obával záujmu verejnosti v Žiline a okolí o tento typ zberateľskej činnosti, spojený s predajnou výstavou minerálov, skamenelín a výrobkov z drahých kameňov ako takých. O to viac som bol prekvapený z reakcie ľudí a aj z vysokej návštevnosti našej výstavy, ktorú sme zorganizovali v spolupráci s OC MIRAGE prvýkrát v roku 2023. Som veľmi rád, že aj v tejto časti našej vlasti sú ľudia, ktorých zaujíma neživá príroda, geológia a samozrejme minerály ako také. Prvý ročník dopadol naozaj výborne. Samotným prekvapením pre mňa bol vysoký záujem, a s tým spojená návštevnosť, kde počas trvania akcie prišlo viac ako 15 000 návštevníkov, ktorých zaujímali minerály a všetko okolo nich,“ povedal Tomáš Bancík, predseda predstavenstva o.z. Slovenský Mineralogický Spolok, jeden z organizátorov tohto podujatia.

1000x200.jpg Zdroj: OC Mirage

Odborne aj laicky zaujímavý zážitok vám ponúkne viac ako 35 vystavovateľov minerálov, skamenelín, drahých a ozdobných kameňov všetkých veľkostí, farieb a druhov. Oproti minulému roku budú väčšie aj výstavné plochy, ktoré umožnia návštevníkom uvidieť viac z krás neživej prírody.

„Sme naozaj veľmi radi, že môžeme opäť privítať mineralogickú výstavu, ktorá zaujala nielen samotných návštevníkov, ale aj širokú verejnosť v Žiline a okolí. Naším mottom je: Stať sa novým srdcom Žiliny a vrátiť tak späť život do centra tohto krásneho mesta, ktoré táto výstava celkom napĺňa,“ pripomína Slavomír Siska, marketingový manager OC Mirage.

Príďte sa pozrieť na bohatstvo neživej prírody v jej prirodzenej kráse, alebo spracovanej a zaliatej do unikátnosti šperku. Túto jedinečnú možnosť budete mať v piatok a sobotu, 16. a 17. februára, v obchodnom centre Mirage v Žiline.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou MIRAGE SHOPPING CENTER, a. s.


Súvisiaci článok
Smutné, ale aj veselé pohľady na šport prezentuje nová výstava Emócie okamihov. Príďte na vernisáž do Žiliny
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť