Štvrtok 25. 04. 2024 20:17:51 | Meniny má Marek

Mladé volejbalistky z Lietavskej Lúčky bodovali v dvojzápase v Detve

Krásna mestská športová hala, prijemní ľudia a ďalší nepoznaný súper čakali mladšie žiačky z volejbalového klubu OŠK Lietavská Lúčka v majstrovskom dvojzápase v Detve. Foto: Facebook / Julius Garan

Juliana Krčulová|6. február 2023|13:00:19


Súvisiaci článok
SZĽH chce pomôcť ženskému hokeju. Žilinskému tímu by pomohla finančná aj materiálna podpora
Čítajte viac >

„To, že o súperovi sme nemali žiadne informácie a súper nás prekvapil slušnou a bojovnou hrou, sa ukázalo už v prvom zápase, keď naše dievčatá nie a nie "sa zobudiť" a prispôsobiť sa súperkám, ktoré ich trápili hlavne efektívnym podaním,“ priblížil atmosféru prvého víkendového zápasu tréner OŠK Lietavská Lúčka, Július Garan, na sociálnej sieti.

Mladšie žiačky volejbalového klubu OŠK Lietavská Lúčka po víťazstve 3:0 v prvom zápase si podľa slov trénera doslova vydýchli:

„Druhý zápas už bol mierne iný, no stále naše hráčky trápila cesto-mánia a pohodlíčko spánku v aute. Po spresnení hry a atakoch od trénera si pripísali zlepšenou hrou i druhé víťazstvo nad bojovným súperom 3:0,“ upresnil tréner Július Garan a na záver dodal:

„Treba poďakovať nielen za prijemné prostredie u domácich trénerov, ale vyzdvihujem i charakterové správanie početnej skupiny domácich divákov. Poďakovanie, samozrejme, ako vždy, patrí aj našim vodičom,“ uzavrel tréner volejbalového klubu OŠK Lietavská Lúčka.


Súvisiaci článok
Študentka UNIZA reprezentovala Slovensko na zimnej univerziáde v Amerike (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť