Štvrtok 25. 04. 2024 05:22:25 | Meniny má Marek

TIPY SP 21: Potešte svojich blízkych vianočným darčekom. Predstavujeme vám obchodík Čosi, Serafín a Muschio

Začal sa advent, čo značí, že Vianoce sú už predo dvermi. Väčšina z nás už intenzívne premýšľa, akým darčekom tento rok poteší a prekvapí svojich blízkych. Spravodajský portá SP 21 vám toto rozhodovanie uľahčí. Prinášame vám prvý zo série článkov, v ktorom nájdete tipy na darčeky, ktoré určite potešia. ILUSTRAČNÉ FOTO: pixabay.com

Tlačová správa|28. november 2022|09:05:12

Darujte čosi krásne, čosi kvalitné a čosi lokálne - Obchodík Čosi

Čosi je malý obchodík priamo v srdci Žiliny na Mariánskom námestí. Ak hľadáte “čosi” krásne od slovenských a českých remeselných výrobcov, obchodík Čosi je to pravé miesto.

Nájdete tu naozaj z každého rožku trošku (alternatíva Tu nájdete vždy “čosi”) - od dekorácií, keramiky, šperkov, vykrajovačiek, doplnkov, sviečok, cez diáre, hračky, tašky, kabelky až po pomalú módu (tzw. slow fashion oblečenie) či pískacie tričká.

Proste “čosi” krásne, “čosi” kvalitné a “čosi” lokálne. Ich čaro spočíva aj v tom, že v každej ručne vyrobenej vecičke často nájdete jedinečné rozdiely, ktoré robia výrobok výnimočným. Počas decembra máte skvelú možnosť získať zľavu na ďalší nákup v novom roku. Stačí, ak v obchodíku alebo na e-shope www.cosihandmade.sk nakúpite nad 20 eur a zľavová poukážka je Vaša. Obchodík nájdete na Mariánskom námestí 25 (od Domu umenia Fatra rovno pod laubňami tretí obchod), na www.cosihandmade.sk alebo na instagrame či facebooku @handmade.cosi.

vlastne.jpg

IMG_4717.png

_MG_7109 (2).png

_MG_6753.png

Ten pravý darček pre zdravie – Anjelské kúry od Serafin

Každý problém je potrebné riešiť komplexne. A presne tak aj my pristupujeme pri bylinnej liečbe ku klientom - komplexne. Preto sme vypracovali ANJELSKÉ KÚRY, ktoré sú zostavené tak, aby pôsobili na daný zdravotný problém ucelene. To znamená, aby pôsobili na problém a jeho príčinu a pritom posilňovali pridružené orgány a sústavy.

Kompletnú ponuku našich 33 anjelských kúr nájdete na www.serafinbyliny.sk ako aj v našej predajni v Žiline na J. M. Geromettu 146/1, kde vám s výberom radi pomôžeme.

Vyberte si napríklad anjelskú kúru Imunita pre celú rodinu, kde nájdete komplex bylinných prípravkov na podporu imunitného systému od najmenšieho člena rodiny - detičky od 1. roka až po najstarších členov - babičky a dedkov.

Tím Serafin vám praje pevné zdravie, silný imunitný systém a radosť v srdci.

4. Imunita pre celu rodinu verzia 2  (1).jpg

Luxusný parfém od Muschio – prvej niche parfumérie v Žiline

Jedinečná, luxusná a osobitá vôňa je niečo, čo poteší asi každého, preto je to ideálny vianočný darček. Takéto vône ponúka prvá luxusná niche parfuméria v Žiline.

Pre milovníkov umeleckých kolekcií niche vôní, ktoré vyjadrujú jedinečnosť a harmonické línie sme otvorili prvú domácu luxusnú parfumériu v Žiline. MUSCHIO Perfumery predstavuje špeciality z Talianska, Francúzska alebo z Arabských Emirátov .

Naše ponúkané značky sa opierajú o svoju dlhoročnú tradíciu a jedinečné zloženie. Parfumy ktoré u nás nájdete obsahujú najluxusnejšie ingrediencie z rôznych kútov sveta a to vo vysokých koncentráciách.

Ak si nie ste istý vôňou, ktorá by najviac potešila ako darček, ponúkame vám aj možnosť darovať darčekovú poukážku. S týmto darčekom stopercentne trafíte do čierneho.

Čakáme Vás v parfumérii MUSCHIO na Lenčovej ulici 8995 v Žiline, www.muschio.sk

Muschio.jpeg

Muschio 4.jpeg

Muschio 2.jpeg

Muschio3.jpeg


Súvisiaci článok
Vianočnú výstavu ručných prác a vianočných dekorácií si budete môcť prísť pozrieť už na budúci týždeň
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť