Utorok 30. 04. 2024 09:18:18 | Meniny má Anastázia

Študenti Hotelovej akadémie v Liptovskom Mikuláši vysadili desiatky stromčekov

Nové brezy, javory, či hraby pribudli do stromovej aleje v úseku medzi Žiarom a Veternou Porubou na Liptove. Pričinili sa o to stredoškoláci, ktorým na životnom prostredí záleží. FOTO: Hotelová akadémia Liptovský Mikuláš

D U|10. máj 2022|19:20:14


Súvisiaci článok
V Liptovskom Mikuláši otvorili zrekonštruované stredisko praktického vyučovania Hotelovej akadémie
Čítajte viac >

„Študenti našej Hotelovej akadémie v Liptovskom Mikuláši vysadili v rámci dobrovoľníckej činnosti, v spolupráci s Občianskym združením Lipa, desiatky nových stromov. Nové dreviny v zastúpení briez, javorov, hrabov a smrekovcov už skrášľujú stromovú alej v smere zo Žiaru do Veternej Poruby. Aj takýmto spôsobom študenti prispeli k zdravšiemu životnému prostrediu v Žilinskom kraji. Ďakujeme vám,“ uvádza na Facebooku Žilinský samosprávny kraj.

Študenti si akciu užili, spojili užitočné s príjemným. „Zapojili sme sa do dobrovoľníckej činnosti, pomáhali sme vysádzať stromčeky. Vysádzali sme brezy, javor, hrab, smrekovec. Aj takýmto spôsobom sme prispeli našej prírode a celej spoločnosti, pretože zdravý vzduch je dôležitý pre všetkých. Na spiatočnej ceste sme sa schladili a zažili super guľovačku na zjazdovke v Žiari- Dolinkách,“ opísali svoj deň študenti.

IMG_9575.jpg

IMG_9576.jpg

IMG_9579.jpg

IMG_9578.jpg


Súvisiaci článok
Mikulášski plavci zbierajú medaily už dvadsať rokov (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť