Piatok 18. 10. 2024 10:18:56 | Meniny má Lukáš

Knižná revolúcia v Čiernom. Nová verzia čitateľského stánku bude mať túto podobu

Čitatelia a milovníci kníh na Kysuciach sa môžu tešiť. Ich knižný stánok v obci Čierne prechádza zásadnou obnovou a kompetentní už teraz vedia, ako bude predbežne vyzerať finálna podoba prebiehajúcej prestavby. Po odsúhlasení všetkých zúčastnených sa napokon spustili aj ťažké stavebné stroje.

Michal Szentivanyi|12. október 2024|10:01:54

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Obec Čierne - oficiálna stránka

Súvisiaci článok
Chrabrosť, úcta a statočnosť v ťažkých časoch. Aj také bolo oceňovanie osobností mesta Žilina
Čítajte viac >

O čulom stavebnom ruchu na mieste knižnice v Čiernom informovala samotná obec na sociálnej sieti. Tá okrem aktualizačného stanoviska zverejnila aj vizualizácie budúcej podoby bezbariérovej knižnice.

2222.jpeg Zdroj: Facebook/Obec Čierne - oficiálna stránka

Všetky stavebné stroje aktuálne operujú na mieste prízemia obecného úradu a súčasťou rekonštrukcie je aj premena bývalých priestorov Dobrovoľného hasičského zboru.

dasdasdasd3333.jpg Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Obec Čierne - oficiálna stránka

„Pracovníci spoločnosti TES Čierne spoločne s miestnymi firmami intenzívne pracujú na rekonštrukcii bývalých garáží po Dobrovoľnom hasičskom zbore a priestory prebudujú na modernú bezbariérovú knižnicu spojenú s komunitným priestorom na trávenie voľného času," uviedla obec v statuse.

462592912_952411523364205_7589485393184349346_n.jpg Aktuálny stav počas rekonštrukcie knižnice. Zdroj: Facebook/Obec Čierne - oficiálna stránka

„Dlho očakávaný projekt dostal zelenú od zastupiteľstva obce a veríme, že bude čoskoro slúžiť všetkým milovníkom kníh a našej mladej generácii," uzavreli kompetentní z obce Čierne.


Súvisiaci článok
Pomôžte psíčkarom z Čadce aj vy! Zapojte sa do zbierky a prispejte na rekonštrukciu ihriska
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť