Utorok 17. 09. 2024 18:04:47 | Meniny má Olympia

Z považského derby vyšli víťazne trenčianski Vojaci: Vlkov zdolali o gól

Domáci tím sa ujal vedenia počas presilovej hry zásluhou Baláža, no žilinský kapitán Galamboš v oslabení vyrovnal. Dukla si zabezpečila víťazstvo vďaka gólom zámorských hráčov Joslinga a Stapleyho. Lukosevicius už len upravil skóre na konečný výsledok 3:2.

Juliana Krčulová|29. august 2024|20:37:59

Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Vlci chcú druhé víťazstvo proti Trenčínu: Na považské derby nastúpi skúsený tím
Čítajte viac >

HK DUKLA Trenčín – DOXXbet VLCI Žilina 3:2 (1:0, 0:1, 2:1)

Góly: 6. Baláž (Hlaváč), 42. Josling (Záborský, Schiemann), 56. Stapley (Schiemann, Hatala) – 32. Galamboš (Juščák, Dyakov), 58. Lukosevicius (R. Varga, Dej). Vylúčenia: 8:9, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:1, 810 divákov.

VLCI: Košarišťan – Tourigny, Rajnoha, Miller, Pobežal, Holenda, Dyakov, Vajko – Fejes, Jones, Kolenič – Lukosevicius, Šmida, Dej – R. Varga, Mráz, Koyš – Beták, Galamboš, Juščák – Dúbravík.

455261897_1046617034130373_2144938288027779645_n.jpg Zdroj: DOXXbet Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Milan Bartovič, hlavný tréner: „Oba tímy hrali takmer v plnej zostave, takže zápas mal už extraligové tempo. V prvej tretine sme boli ale pomalí pri návratoch do vlastnej tretiny, pomaly sme dostupovali k hráčom. V aréne bolo teplo, ľad nebol ideálny, ale to bolo rovnaké pre obe strany. Nespokojný som s našou disciplínou, deväť dvojminútových trestov na ľade súpera je jednoducho príliš. Ak chceme pomýšľať na víťazstvá, musíme byť mimo trestnej lavice a nesmieme inkasovať tresty za hlúposti. Na druhej strane bolo v zápase z našej strany veľa dobrých momentov, chalani bojovali až do konca a musím ich za to pochváliť.“

Andrej Košarišťan, brankár: „Bol to náročný zápas, Trenčín nám chcel oplatiť prehru z prvého merania síl. Presiloviek bolo veľmi veľa, najmä na našej strane. Boli sme značne nedisciplinovaní. Musíme sa toho do budúcna vyvarovať, pretože nás to bude stávať zápasy. Je to však stále iba príprava, môžeme sa z toho poučiť. Pre mňa je to síce dobre, že som si vyskúšal v zápase rôzne situácie, ale predsa len toho bolo veľa a stálo nás to veľa síl.“

Vlkov čaká v utorok 3. septembra o 18:00 hodine prvý zápas C-skupiny JOJ Šport Slovenského pohára v Topoľčanoch, kde nastúpia proti domácemu HC. Siedmy prípravný duel si žilinskí Vlci zahrajú pred domácim publikom o dva dni neskôr, vo štvrtok 5. septembra o 17:30 hodine.


Súvisiaci článok
Slovenský talent Martin Svrček bude súčasťou tímu na prestížnych pretekoch v Británii
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť