Utorok 02. 07. 2024 06:38:05 | Meniny má Berta

Opitý cyklista precenil svoje schopnosti. Pádom na autobus spôsobil štvorcifernú škodu!

Policajti zo Žilinského kraja na sociálnej sieti informovali, že vo štvrtok 20. júna popoludní došlo na ceste druhej triedy číslo II/584 v smere od mesta Liptovský Mikuláš na Demänovú k dopravnej nehode. Opitý cyklista spadol na autobus.

Radka Kostánová|24. jún 2024|08:30:03

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Nešťastie na cestách: Polícia eviduje od začiatku roka približne 5 000 dopravných nehôd
Čítajte viac >

Opitý cyklista spadol na Liptove na autobus

Žilinskí policajti priblížili na sociálnej sieti prípad, kedy opitý cyklista spadol na autobus. Udalosť sa stala vo štvrtok 20. júna na ceste druhej triedy číslo II/584 v smere od mesta Liptovský Mikuláš na Demänovú k dopravnej nehode.

„Cyklista viedol bicykel, na ktorom sa neudržal, začal padať a počas pádu poškodil okoloidúci autobus. Po nehode sa cyklista sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 2,5 promile, dychová skúška vodiča autobusu bola negatívna. Pri nehode došlo k zraneniu cyklistu, ktorý bol prevezený do nemocnice. Na autobuse bola spôsobená škoda vo výške cca 1 000 eur,“ doplnili policajti.

Ďalšie okolnosti prípadu sú podľa slov policajtov predmetom prebiehajúceho objasňovania. Nezabúdajte, že alkohol znižuje schopnosť sústrediť sa a včas reagovať na situáciu v cestnej premávke. Aj pri jazde na bicykli by mal každý dbať na to, aby svojou jazdou neohrozoval seba, ani ostatných účastníkov cestnej premávky.


Súvisiaci článok
Na Orave sa pokúsili vykradnúť bankomat. Zariadenie úplne zdevastovali, orgány zákona prípad vyšetrujú (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť