Sobota 28. 09. 2024 04:22:37 | Meniny má Václav

Na Orave sa pokúsili vykradnúť bankomat. Zariadenie úplne zdevastovali, orgány zákona prípad vyšetrujú (AKTUALIZOVANÉ)

Polícia na Orave mala v skorých ranných hodinách v piatok 21. júna čo robiť. Zalarmoval ich prípad vážneho poškodenia bankomatu. Pohľad na zničené zariadenie neveští nič dobré.

Michal Szentivanyi|21. jún 2024|09:25:39

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Žilinská mestská polícia v zajatí bizarných prípadov. V hľadáčiku bol muž s nožom a aj had!
Čítajte viac >

Polícia o prípade informovala na sociálnej sieti. Všetko sa odohralo na severe Slovenska. „Policajti z Dolného Kubína vyšetrujú útok na bankomat v obci Novoť v okrese Námestovo," stručne uviedli prípad policajti.

448800781_772265208409738_457108187998419581_n.jpg Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

„Na miesto udalosti si prizvali aj expertov z Kriminalisticko-expertízneho ústavu Bratislava a policajných pyrotechnikov. Na mieste vykonávame prvotné úkony," popísala polícia s tým, že bližšie informácie k prípadu zatiaľ nie je možné poskytnúť.

AKTUALIZÁCIA v piatok 21. júna o 13:30 hodine:

Zuzana Šefčíková, krajská policajná hovorkyňa, v tlačovej správe informovala, že vyšetrovateľ z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Dolnom Kubíne vyšetruje útok na bankomat v obci Novoť ako trestný čin poškodzovanie cudzej veci v súbehu s trestným činom krádeže v štádiu pokusu.

„Pri vykonávaní obhliadky miesta činu boli prítomní aj experti z kriminalisticko – expertízneho ústavu a policajní pyrotechnici. Pri explózii došlo aj ku škodám na majetku, ktorú polícia so zainteresovanými osobami zisťuje," priblížila hovorkyňa.

Šefčíková dodala, že polícia na prípade od piatka 21. júna od skorých ranných hodín intenzívne pracuje. Našťastie, ku krádeži finančnej hotovosti nedošlo. Bližšie informácie k prípadu polícia poskytne, keď to procesná situácia dovolí.


Súvisiaci článok
Motorkári tunelom Horelica neprejdú. Orgány zákona boli nekompromisné
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť