Pondelok 16. 09. 2024 19:32:27 | Meniny má Ľudmila

Žilinskú nemocnicu opúšťajú ďalšie dve skvelé ženy. Od kolektívu si vypočuli dojemné slová

Nemocničnú rodinu po dlhých rokoch obetavej a kvalitnej práce opúšťajú ďalšie dve skvelé ženy. Poďakovať a rozlúčiť sa s nimi prišla aj námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť, Gabika Tvrdá.

Radka Kostánová|31. máj 2024|13:00:09

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Novorodenecké oddelenie v Žiline sa pýši novou technikou. Dieťatká sú v bezpečí vďaka monitorom dychu
Čítajte viac >

Odchod ďalších skvelých žien zo žilinskej nemocnice

Fakultnú nemocnicu s poliklinikou Žilina po dlhých rokoch obetavej a kvalitnej práce opúšťajú dve skvelé ženy. Konkrétne ide o pani Antóniu a pani Jozefínu. Ako informovala Zuzana Fialová, hovorkyňa nemocnice, na sociálnej sieti, rozlúčiť sa s nimi prišla aj námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť Gabika Tvrdá.

Kolektív im venoval dojemné slová

Fialová priblížila, že Antónia Valicová pracovala v nemocnici 27 rokov ako sanitárka. Prevažnú časť pracovného života strávila na oddelení klinickej a radiačnej onkológie.

„Je človekom s veľkým srdcom a plnou náručou lásky a trpezlivosti, ktorú si starostlivosť o ťažko chorých pacientov vyžaduje. Vždy ochotná pomôcť, ale aj poradiť, jej činy a skutky sú vzorom pre každého človeka. Nikdy neodmietne pomôcť nielen pacientom, príbuzným, ale aj nám kolegyniam. Je pre nás zdrojom nielen ľudskej múdrosti, ale aj vzorom vďaka svojim morálnym hodnotám a zásadám. Odchádza na zaslúžený dôchodok a bude nám veľmi chýbať. Ďakujeme, Tonka," opísal kolektív na oddelení.

446953331_860812032757694_3371634002271793467_n.jpg Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Na druhej strane, pani Jozefína Papánová nastúpila do žilinskej nemocnice už v roku 1978 ako diétna sestra, neskôr pracovala ako nutričná terapeutka. Svoje povolanie brala ako poslanie a vykonávala ho svedomito.

„Touto cestou preto chceme vyjadriť POĎAKOVANIE za dlhoročnú a profesionálne odvádzanú prácu, za odhodlanie a nasadenie nepoznajúce žiadne prekážky a únavu. Želáme ti aj naďalej úsmev v tvári, spokojnosť v rodine a splnenie plánov v srdci ukrytých," napísal jej kolektív oddelenia liečebnej výživy a stravovania.

Prajeme pekné chvíle na dôchodku a veľa oddychu!


Súvisiaci článok
Detaily novej martinskej nemocnice sú známe. Tendrovú ponuku nikto nenapadol, na rade je projektovanie a bagre
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť