Pondelok 29. 04. 2024 19:37:01 | Meniny má Lea

Bikepark Jasenská hlási správu, na ktorú čakali viacerí športoví nadšenci. Sezóna sa opäť naplno otvára

Nadšenci do adrenalínových športov majú od týchto dní rozhodne väčší dôvod na úsmev. Reč je o jazde na terénnych bicykloch, ktoré dostanú priestor v bikeparku Jasenská v obci Belá – Dulice v okrese Martin. Začína sa totiž nová sezóna.

Michal Szentivanyi|14. apríl 2024|17:15:38

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Čo robíte počas prvého aprílového víkendu? Bikepark Jasenská ponúka ďalšie kolo downhillových pretekov
Čítajte viac >

Je to tak - v Jasenskej doline bude opäť veselo. Minimálne pre bicyklových maniakov a nadšencov do tohto jedinečného športu. Bajking totiž na konci apríla na severe Slovenska vypukne naplno. Informuje o tom Bike Park Jasenská na sociálnej sieti. To teda znamená, že priaznivcov čaká množstvo nových zážitkov na čerstvo upravených tratiach. Či už ide o downhill preteky či iné voľné aktivity, počas ktorých si môžete zmerať čas alebo pozrieť a povzbudiť iných, odvážnych pretekárov, nájdete sa tu v každom z týchto variantov.

Screen Shot 04-14-24 at 08.37 AM.JPG Zdroj: Facebook/BIKE PARK JASENSKÁ

Kedy teda nastane otvorenie sezóny?

Aby sme vás už dlhšie nenapínali, otvorenie sezóny v Bike Parku Jasenská sa uskutoční v dňoch v sobotu 27. a v nedeľu 28. apríla 2024. Čaká na vás plnohodnotných 8 trailov a Skill park. Tie sú pripravené pre jazdcov všetkých kategórií.

Park bude otvorený pre všetkých od 10:00 do 16:30 hodiny. Zakúpenie lístka stojí 10 eur. Pre viac informácií ohľadom strediska, ubytovania a stravovania nás môžete kontaktovať samotný park aj cez správu na sociálnej sieti alebo na e-mailovej adrese info.bikeparkjasenska@gmail.com.


Súvisiaci článok
Brigáda ŽILINA OKӨ TRAILS mala veľký zmysel. Práce na dráhe pre sezónu 2024 sú takmer hotové
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť