Sobota 27. 04. 2024 13:33:27 | Meniny má Jaroslav

Vo vlaku na trati Vrútky - Krpeľany sa pohyboval muž s pištoľou

Krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, informovala médiá, že vo štvrtok 21. marca prijali vo večerných hodinách oznámenie, že vo vlaku v medzistaničnom úseku trate Vrútky - Krpeľany má osoba mužského pohlavia manipulovať s pištoľou čiernej farby pred ostatnými cestujúcimi.

Radka Kostánová|26. marec 2024|13:30:14

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/ZSSK

Súvisiaci článok
Úrad inšpekčnej služby zasahoval v Žiline. Zadržali štyroch policajtov
Čítajte viac >

Vo štvrtok 21. marca prijali policajti zo Žilinského kraja oznámenie, že vo vlaku v medzistaničnom úseku trate Vrútky - Krpeľany má osoba mužského pohlavia manipulovať s pištoľou čiernej farby pred ostatnými cestujúcimi. O prípade informovala krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová.

„Následne v železničnej stanici obce Krpeľany bola vo vlaku na základe zisteného popisu hliadkou pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline podozrivá osoba obmedzená na osobnej slobode," priblížila hovorkyňa.

U podozrivého muža bola zaistená vzduchová pištoľ, ktorá bude zaslaná na expertízne skúmanie. Následne poverený príslušník oddelenia železničnej polície Policajného zboru Vrútky obvinil 48-ročného chlapa z okresu Liptovský Mikuláš z trestného činu výtržníctva a zároveň spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby.

„Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala Kremeňová.


Súvisiaci článok
V Žiline aktuálne prebieha veľká policajná akcia
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť