Štvrtok 09. 05. 2024 11:06:30 | Meniny má Roland

Žilinský futbalista Nemčík otvára novú kapitolu svojej kariéry: Stáva sa definitívnym hráčom Rosenborgu BK

Tomáš Nemčík, odchovanec MŠK Žilina, sa po úspešnom hosťovaní stáva definitívnym hráčom nórskeho klubu Rosenborg BK. Nóri si na neho uplatnili opciu už po štyroch majstrovských stretnutiach novej sezóny, čím potvrdili jeho kvality a dôležitosť pre tím. Nemčík, ktorý v žltozelenom drese strávil 17 rokov, tak otvára novú kapitolu svojej kariéry v Európe.

Juliana Krčulová|27. apríl 2024|09:45:03

Zdroj: mskzilina.sk

Súvisiaci článok
Extraligové radosti: Ako Vlci Žilina oslavovali svoj triumf s fanúšikmi (VIDEO + FOTO)
Čítajte viac >

Po úspešnom pôsobení v hosťujúcom tíme sa Tomáš Nemčík oficiálne upísal nórskemu Rosenborgu BK. Klub z Nórska využil opciu na jeho prestup už po štyroch zápasoch novej sezóny, čo je dôkazom jeho futbalového umenia a významu pre mužstvo. Klub MŠK Žilina o tom informoval na svojom webe.

Nemčík, ktorý bol verný žltozeleným farbám počas 17 rokov, sa teraz vydáva na novú profesionálnu cestu v rámci európskeho futbalu. „V priebehu krátkeho obdobia nórsky klub pravdepodobne ocenil jeho schopnosti a kvalitu, keďže na opciu mal ešte čas a uplatnil si ju už po štyroch kolách. Máme informácie, že aj Tomáš je spokojný, keďže je súčasťou základnej zostavy. Budeme naďalej sledovať jeho výkonnosť. Veríme, že sa mu bude dariť, naplní klubové ciele a bude robiť dobré meno žilinskému futbalu v Európe. Želáme mu veľa šťastia v ďalšej kariére,“ spresnil športový manažér MŠK Žilina, Karol Belaník.


Súvisiaci článok
Liptáčky opäť bronzové. MBK Ružomberok porazil Šamorín a skončil na treťom mieste extraligy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť