Štvrtok 19. 09. 2024 03:05:50 | Meniny má Konštantín

Rybárska stráž prichytila rumunského rybára priamo pri čine. Lovil bez platného lístka a na rybolov nemal ani povolenie

Zástupcovia rybárskej stráže zaznamenali počas pravidelnej kontrolnej činnosti na rybárskom revíri VN Žilina číslo 3-6010-1-1 podozrivo loviaceho „rybára“ rumunskej národnosti.

Juliana Krčulová|7. november 2023|08:30:47

Zdroj: rybarska-straz.sk

Súvisiaci článok
Pri včerajšom výbuchu v Žiline sa zranila jedna osoba. Výška škody sa vyšplhala na 30-tisíc eur
Čítajte viac >

Zástupcovia rybárskej stráže na oficiálnom webe informovali, že v stredu 1. novembra, počas pravidelnej kontrolnej činnosti na rybárskom revíri VN Žilina číslo 3-6010-1-1, zaregistrovali muža rumunskej národnosti, ktorý lovil ryby bez platného rybárskeho lístka a povolenia na rybolov. Neoprávnene si privlastnil ulovené ryby, čím bolo spáchané neoprávnené zasiahnutie do výkonu rybárskeho práva.

„Občanovi Rumunska bola obmedzená osobná sloboda, nakoľko vzniklo podozrenie zo spáchania trestného činu pytliactva a na miesto boli privolaní príslušníci policajného zboru, ktorí zadržali podozrivého a prípad následne prevzali príslušníci enviro polície. Občan Rumunska bol následne obvinený z trestného činu pytliactva a vzatý do väzby,“ konkretizovali zástupcovia rybárskej stráže.


Súvisiaci článok
Príčinou požiaru na hrade Sklabiňa bola technická porucha na dymovode z piecky na tuhé palivo. Výška škody je odhadnutá na 60-tisíc eur
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť