Sobota 27. 07. 2024 02:25:19 | Meniny má Božena

Hľadáte dokonalý darček na Vianoce? Siahnite po sviečkach Svetluša, v ktorých je slovenská duša

Darovať niekomu sviečku na Vianoce ako vianočný darček je ideálnym nápadom. Veľmi ľahko sa začlení do domu alebo bytu a vytvorí útulnú atmosféru. Poďte sa zoznámiť so slovenskými sviečkami Svetluša, ktoré majú dušu.

Inzercia |31. október 2023|18:01:18

Zdroj: Facebook/Svetluša

Súvisiaci článok
30 tipov na darčeky na poslednú chvíľu: Tieto veci nezruinujú váš rozpočet
Čítajte viac >

Darovať sviečku na Vianoce má v sebe oveľa hlbší zmysel, akoby ste povedali. Keďže Vianoce sú z veľkej časti náboženským a kresťanským sviatkom, lebo Ježiš je známy ako „svetlo sveta“, práve odtiaľ pochádza symbolika darovania sviečky na Vianoce. Starodávne a rustikálne sviečky sa v minulosti zapaľovali preto, lebo predstavovali pomyslenú Betlehemskú hviezdu, ktorá viedla troch kráľov k jasličkám, kde sa narodil malý Ježiško.

Pokiaľ aj vy rozmýšľate nad tým, že by ste niekoho obdarovali na Vianoce sviečkou, ste tu správne. Slovenským sviečkam Svetluša sa jednoducho nedá odolať. Sú to lokálne sviečky z mesta Ružomberok, ktoré majú dušu.

Na oficiálnej stránke SVETLUŠA nájdete sviečky rôznych tvarov, veľkostí, farieb, štýlov a dizajnov. Ako opisujú sami zakladatelia spoločnosti, na začiatku bola len túžba priniesť domov niečo vkusné a funkčné. Niečo, čo poteší všetky zmysly. Inšpirovaní touto ideou vytvorili dizajnové sójové sviečky, ktoré dotvárajú atmosféru, kamkoľvek ich umiestnite.

Na ich stránke nájdete rôzne druhy sviečok - sójových, olejových a parafínových:

  1. Sójové sviečky
  2. Dekorácie
  3. Podtácky
  4. Parafínové sviečky
  5. Darčekové poukážky

Kamennú predajňu nájdete na ADRESE: Textilná 6388/23, Ružomberok 034 01. Otváracie hodiny majú od pondelka do piatku od 7:00 hodiny do 14:00 hodiny poobede.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou L-3, s.r.o.


Súvisiaci článok
Ideálny vianočný darček podľa znamenia: TOTO ich dokonale poteší
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť