Pondelok 25. 03. 2024 14:29:58 | Meniny má Marián

Opitému vodičovi z Rudiny namerali takmer dve promile alkoholu. Teraz čelí obvineniu

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Kysuckom Novom Meste obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 46-ročného muža z obce Rudina. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|24. marec 2023|10:30:21


Súvisiaci článok
Starosta obce Radoľa duchaprítomne konal a zabránil tak páchaniu nelegálnej trestnej činnosti
Čítajte viac >

Hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová, informovala médiá, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Kysuckom Novom Meste obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 46-ročného muža z obce Rudina.

Obvinený muž mal podľa jej slov v pondelok 20. marca 2023 v ranných hodinách viesť po miestnej komunikácii v Kysuckom Novom Meste osobné motorové vozidlo značky Volkswagen. Následne bol policajnou hliadkou zastavený a kontrolovaný.

„Policajti vykonali následne u obvineného dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,89 mg/l alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 1,85 promile. Obvinenému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov,“ ozrejmila médiám hovorkyňa a dodala, že poverený príslušník skrátené vyšetrovanie už skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti evidujú porušenie zákona o odpadoch v prípade podozrivej dodávky v Radoli
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť