Streda 24. 04. 2024 08:35:16 | Meniny má Juraj

Horoskop na február: Čo vás čaká v milostnej oblasti a na Valentína?

Čo vám prinesie tento mesiac? Nechajte sa prekvapiť horoskopom na február. V tomto článku odhalíte, aký bude váš nasledujúci mesiac podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Helena Lopes na Pexels.com

Radka Kostánová|1. február 2023|19:56:23

Baran

Baran môže počas februára očakávať jedno zaujímavé a dôležité stretnutie. Mal by mať oči otvorené, aby nezmeškal príležitosť kariérneho rastu. Vďaka tomu, že nadviaže nové kontakty s ľuďmi, si ho všimne osudová osoba. Avšak, čakajú ho významné veci aj v oblasti lásky. Ak je nezadaný, môže prepadnúť vášni, no pokiaľ je v dlhodobom vzťahu, čaká ho jedno dôležité rozhodnutie.

Býk

Tento mesiac môže Býka výrazne ovplyvniť. Február je plný lásky a zamilovaných ľudí, preto sa u neho udeje niečo nové práve v tejto oblasti. Pokiaľ je single, má vysokú šancu na to, že si niekoho nájde. Ak je už vo vzťahu, nemusí sa obávať žiadnej hádky, len veľkej romantiky.

Blíženci

Vo februári sa dajú do poriadku aj vzťahy, ktoré má Blíženec. Tento človek môže očakávať zlepšenie najmä v rodinnom kruhu, pretože ho konečne všetci začnú akceptovať. Čo sa týka toho partnerského vzťahu, tam môže čakať od partnera viac pozornosti a milých slov, no nemal by to považovať za samozrejmosť.

Rak

Pre Raka bude február chaotický. Môže sa stať, že bude mať veľa povinností v práci, preto zabudne na svoj súkromný život a zdravie. Ako to zvládne, to záleží len na ňom. Buď si určí priority a spomalí, alebo bude chcieť mať 100 % výkony a preto ochorie, či sa mu stane úraz. Popri tom všetkom by však nemal zabúdať na partnera, s ktorým by mal ísť na rande, aby vzťah neupadol do stereotypu.

Lev

Lev by mal od februára čakať jediné. Len to, aby jeho hádky s nadriadenými skončili. V poslednom čase sa v práci necíti dobre, preto je jediné riešenie kompromis alebo výpoveď. Potrebuje zmeniť prostredie alebo uvoľniť atmosféru. Keď vyrieši tento problém, vyjasní sa v jeho živote každá oblasť. Odrazu mu nebudú prekážať nezmyselné rozhodnutia, ktoré urobí jeho partner.

Panna

Ak je človek v znamení Panny nezadaný, môže ho čakať počas februára malý románik. Mal by si však dávať pozor na to, aby sa na osobu príliš nenaviazal, pretože s koncom mesiaca môže odísť a zostane ticho. Keď je však tento človek zadaný, mal by mať s partnerom väčšiu trpezlivosť, inak sa budú stále hádať.

av raw autor.jpg ILUSTRAČNÉ FOTO: av raw na Pexels.com

Váhy

Február bude pre človeka v znamení Váhy inšpiratívny. Potrebuje rozptýlenie od práce, inak by sa mohlo stať, že by vyhorel. Prestávku potrebuje ako soľ, preto nič nepokazí kreatívnymi činnosťami, ktoré zamestnajú jeho myseľ a nachvíľu vypne. Koncom mesiaca sa pravdepodobne udeje zmena v milostnej oblasti a niekto mu môže priniesť šťastie v láske. Je len na ňom, či to bude osudový vzťah.

Škorpión

Škorpión sa môže vo februári tešiť na príjemné rodinné stretnutia, ktoré ho dobijú potrebnou energiou. Nudiť sa určite nebude, pretože každý deň bude zavalený povinnosťami, ktoré bez jeho pomoci nezmiznú. Rodina však bude stáť pri ňom a vďaka pomoci všetko zvládne a zostane mu čas aj na výlety, či romantické akcie. Vo vzťahu sa nič závažné neudeje, ale občas s ním môže partner nesúhlasiť.

Strelec

Pre Strelca bude február plný nových kontaktov a známostí. Pokiaľ je single a nemá partnera, asi si nikoho nenájde, ale môže mať pár vzťahov na jednu noc. Ak je však v dlhodobom vzťahu a plánuje krok dopredu, jednoznačne by ho mal spraviť. Hviezdy mu prajú a všetko dobre dopadne. Niet sa čoho báť.

Kozorožec

Kozorožec by počas tohto mesiaca nemal podceňovať pohyb. Nečakajú ho žiadne zdravotné problémy, ale môže sa stať, že jeho kondícia nebude dostačujúca na to, čo všetko plánuje. On by mal lásku vypustiť z hlavy a skôr sa zamerať na seba a svoje šťastie. Len keď bude šťastný, nájde si pravého partnera a budú spokojní neskôr spolu.

Vodnár

Vodnárovi sa počas februára môžu splniť tajné želania. Vďaka hviezdam sa mu podarí nadviazať jedno priateľstvo, ktoré mu pomôže v ťažkých chvíľach a nebude sa báť ísť za tým, po čom naozaj túži. V oblasti lásky však všetko závisí od neho, potenciálni partneri by aj boli, musí sa len rozhodnúť dať im šancu.

Ryby

Človek Ryby bude mať február celkom úspešný. Nič prelomové sa neudeje, ale nečakajú ho ani katastrofálne správy, čo môže považovať na pozitívum. V oblasti lásky sa môže objaviť starý priateľ, ktorý mu pripomenie spomienky, ale nemal by sa nechať zlákať nostalgiou. Dobre urobí, ak zostane verný svojmu zdravému úsudku. Ak je zadaný, s partnerom môžu častejšie komunikovať.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť