Streda 18. 09. 2024 17:14:09 | Meniny má Eugénia

Trénerský workshop bude na Štefanskom v rukách Pavla Staňa. Pozor, kapacita je obmedzená

Štefánsky turnaj v Čadci je na programe 28. decembra. Okrem známych futbalistov, ktorí si zmerajú sily priamo na ihrisku, spomeňme aspoň Lukáša Haraslína, Domina Holeca, Kristiána Valla, Ondřeja Lingra, so svojou prednáškou vystúpi aj exkormidelník Šošonov Pavol Staňo. Vypočuť si ho môžete od 14.00 v Športovej hale Pratex. Pozor, kapacita je obmedzená! TEXT A FOTO: Adam Dudiak

Tlačová správa|21. december 2022|15:16:19

Tréner je stále iba čerstvý, povedia mnohí, veď koučovať začínal len pred piatimi rokmi pri druholigovom doraste v Čadci. No za tých päť rokov urobil viac roboty, než sa iným podarí za kariéru.

Z mládežníckeho šéfa lavičky poskočil sťa kométa k „áčku“ MŠK Žilina, za prestavby kádra sa s mužstvom prebojoval do finále pohára, štvrtého predkola Európskej konferenčnej ligy, bavil futbalom, v lige hájil najprv striebornú priečku, potom bronzovú, a od jeho konca pod Dubňom „šošoni“ na tom v tabuľke lepšie neboli.

V aktuálnom ročníku sa v Poľsku s Wisłou Płock postaral o senzáciu sezóny, Ekstraklasu totiž jedenásť kôl viedol, vytrel kocúra milionárom z Legie Varšava a dokázal, že veliť mužstvám z postu trénera mu bolo jednoducho súdené.

PAVOL STAŇO je už skrátka pojem a teraz bude svoje poznatky na témy – pressingové situácie, zakladanie útoku a futbal mojimi očami - rozdávať na trénerskom workshope v mestskej športovej hale Pratex, na ktorý vás 28. decembra od 14:00 pozývame!

Seminár prebehne ako súčasť Štefanského pohára, priamo v hale, v miestnosti vedľa bufetu od 14.00 do 15.30 hod. Stačí sa len prihlásiť. Pozor, kapacita je obmedzená. Prednáška + diskusia sú zdarma.

Celý turnaj štartuje od 8:15 a vyvrcholí 19:30.

AKO SA ZAREGISTROVAŤ

MAILOM: stefansky.cadca@gmail.com TELEFONICKY: 0918 993 080


Súvisiaci článok
Kto príde na Štefanský pohár do Čadce? Reprezentanti, top-kanonier českej ligy, aj Peter Cmorík. Bude to silné
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť