Piatok 26. 04. 2024 16:03:43 | Meniny má Jaroslava

Stanislav zo Žiliny síce nenafúkal, avšak za volantom nemal čo robiť

Obvineniu z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia čelí štyridsaťdeväťročný Stanislav zo Žiliny. Foto: ilustračné / Facebook / Polícia Slovenskej republiky

Juliana Krčulová|1. júl 2022|08:06:08


Súvisiaci článok
Polícia obvinila v súvislosti so smrťou chlapca v Turčeku dve osoby
Čítajte viac >

Obvinený muž mal podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriely Kremeňovej, v utorok 28. júna 2022 v čase okolo 13:30 hodiny viesť po miestnej komunikácii v Žiline osobné motorové vozidlo značky Škoda.

„Následne bol policajnou hliadkou z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – východ zastavený. Počas kontroly sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Preverovaním bolo zistené, že obvinený muž nie je držiteľom vodičského oprávnenia a má právoplatným rozhodnutím súdu uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá. Policajti obvinenému mužovi obmedzili osobnú slobodu a predviedli ho na policajný útvar,“ upresnila Kremeňová a dodala, že poverený príslušník Policajného zboru skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.


Súvisiaci článok
Horskí záchranári pomáhali na Veľkom Choči zranenej žene
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť